....

TASTV.GR ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ : ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ (VIDEO PHOTOS)

 

 

 

  Τεχνικές παρεμβάσεις που προβλέπονται σε δύο (2) έργα τα οποία υλοποιούνται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ξεκίνησαν σήμερα και θα διαρκέσουν για λίγες ημέρες, σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου ΠΕ Πέλλας για το έτος 2017, 2018 και 2019» με προϋπολογισμό 963.000,00 € ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στη στροφή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, στην είσοδο της πόλης της Έδεσσας και, στην είσοδο της Τ.Κ. Άγρα, στη λεγόμενη «στροφή Μπάπκα».

Ταυτόχρονα, στην Τοπική Κοινότητα Κλεισοχωρίου γίνονται αποκαταστάσεις του οδοστρώματος οι οποίες περιλαμβάνονται στο έργο «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας» προϋπολογισμού 250.000,00 €.

Με αφορμή τις εργασίες που πραγματοποιούνται στα παραπάνω σημεία ζητούμε την κατανόηση των διερχόμενων οδηγών για την μικρή ταλαιπωρία και εφιστούμε την προσοχή τους κατά τη διάρκεια της διέλευσής τους από τα παραπάνω σημεία.

Πέρα από τις προαναφερθείσες παρεμβάσεις, το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν εργασίες και σε άλλα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας.

 

 

Ως τοπικό ΜΜΕ να αναφέρουμε ότι η Αναπλ. Αντιπεριφερειάχης Π.Ε. Πέλλας κ. ΑΗΔΟΝΑ  ανταποκρίθηκε άμεσα ώστε να πραγματοποιηθούν όλες αυτές οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου για την ασφάλεια κίνησης των οδηγών στο οδικό δίκτυο της περιφερείας .

ΕΔΕΣΣΑ : "ΞΑΝΑ" ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΓΡΑ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ο. ΕΔΕΣΣΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ (VIDEO PHOTOS)

http://www.tastv.gr/article/edessa-xana-se-mayra-halia-o-dromos-agra-ede...

Ακόμη και  αυτή την στιγμή αν κάνετε την διαδρομή στην Ε.Ο. .Εδεσσας Άγρα θα διαπιστώσετε την κακή κατάσταση που βρίσκεται για ακόμη μια φορά το οδόστρωμα το οποίο βάζει σε διαδικασία τους  διερχόμενους  οδηγούς να φρενάρουν απότομα, να ελίσσονται προκειμένου να αποφύγουν τις λακούβες για να μην πάθουν ζημία στα αμορτισέρ, με πιθανό κίνδυνο να γίνει τροχαίο ατύχημα.

Να θυμήσουμε ότι οι λακούβες έχουν προκληθεί από την κακοτεχνία του εργολάβου που έκανε την ασφαλτόστρωση το έτος 2016 και το επανέλαβε το 2017  και δεν "δικαιολογείται" μια τέτοια εικόνα.

Πέρυσι τον Απρίλιο του 2017 κάναμε και δεύτερο ρεπορτάζ για τον δρόμο για το οποίο η Αναπλ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Αηδονά μας διαβεβαίωσε ότι ο δρόμος θα επισκευαστεί ξανά (για δεύτερη χρονιά) από άλλον εργολάβο και  ότι δεν θα ξαναπαρουσιαστούν οι ίδιες φθορές στον δρόμο.

Οι ιδιες φθορές όμως ξαναπαρουσιάστηκαν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα που αποδεικνύει ότι και αυτός ο εργολάβος «δεν έκανε καλή δουλειά»

Επίσης να αναφέρουμε ότι στον δρόμο μέχρι τα όρια της Ε.Ο. Έδεσσας με  Ν. Κοζάνης και Φλώρινας οι διαγραμμίσεις της οδού σε αρκετά σημεία δεν υπάρχουν και λόγω  της βλάστησης οι πινακίδες σήμανσης κατά μήκος της οδού δεν είναι ορατές από τους οδηγούς όπως επίσης και σε πάρα πολλά πολλά σημεία τις προτατευτικές μπάρες επάνω στην οδό τις έχουν καλύψει μεγάλοι θάμνοι και χόρτα και τις έχουν κάνει "αόρατες".

Ακόμη να αναφέρουμε ότι το δυτικό κομμάτι της Ε.Ο. φανάρια Μεσημερίου προς την Έδεσσας δεν λειτουργεί ο κεντρικός δωτισμός της εισόδου της πόλης.

"Κα Αηδονά είχατε υποσχεθεί ότι ο εργολάβος θα αποκαταστήσει την βλάβη αλλά πότε θα γίνει αυτό;"

Το βίντεό μας παρακάτω δείχνει πολλά περισσότερα από όσα και αν γράψουμε  και αποδεικνύει την προχειρότητα στην επισκευή του οδοστρώματος αλλά και την επικινδυνότητα για τους διερχόμενους οδηγούς.

Ένα τέτοιο οδικό δίκτυο αναμφίβολα προκαλεί δυσαρέσκεια και εκνευρισμό σε διερχόμενους που επισκέπτονται την περιοχή μας για τουριστικούς λόγους οπότε στο κενό πέφτουν όσες παρουσιάσεις γίνονται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τουριστική διαφήμιση και προσέκλυση τουριστών επισκεπτών στα μέρη μας. 

"Μην περιμένετε τουρισμό όταν υπάρχουν τέτοια χάλια στους δρόμους του Ν.Πέλλας"

Περιμένουμε λοιπόν όλοι να δούμε ακόμη μια φορά την άμεση ανταπόκριση της  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας κα. Αηδονά η οποία ομολογουμένως το έχει πράξει με άμεσες ενέργειες σε παλαιότερες επισημάνσεις και ρεπορτάζ που έχουμε κάνει και όλα αυτά είναι για την ασφάλεια όλων μας.

Δείτε τα παρακάτω δύο σημερινά βίντεο:

2018_07_10_225953 2018_07_10_231407 2018_07_10_231415 2018_07_10_231424 2018_07_10_231435 2018_07_10_231447
red poems

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments