....

ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΡΕΩΝΕ ΚΑΙ ΤΗ... ΜΟΥΣΙΚΗ

Μουσική με χρέωση και μάλιστα… ποσοστιαία επί του συνολικού λογαριασμού, σκέφτηκε να επιβάλει ταβέρνα σε χωριό του νομού Χανίων για να αυξήσει τις εισπράξεις της!

Ακροατής του SUPER FM 89,6 μας μετέφερε την απίστευτη εμπειρία του: Παρέα εννέα ατόμων, πήγαν την Κυριακή στη συγκεκριμένη ταβέρνα και απόλαυσαν το γεύμα τους με τη συντροφιά ζωντανής μουσικής.
Μετά το φαγοπότι, ζήτησαν το λογαριασμό, πλήρωσαν 238,3 ευρώ και έφυγαν. Την άλλη μέρα όμως, τυχαία κοίταξε τον λογαριασμό για να διαπιστώσει ότι, μαζί με το φρέσκο ψάρι, τα θαλασσινά και το κρασί, είχαν χρεωθεί και για την ζωντανή μουσική στο κατάστημα και μάλιστα με ποσοστό 20% επί του συνολικού ποσού, δηλαδή 39,7 ευρώ! Μάλιστα, το ποσό έχει περάσει κανονικά και στην απόδειξη ως “Διάφορα”.

Μεγαλύτερος ο λογαριασμός – ακριβότερη και η μουσική λοιπόν, σύμφωνα με τη μέθοδο του επιχειρηματία που όχι απλά αύξησε τις τιμές του παράνομα και απροειδοποίητα αλλά το έκανε και μ’έναν τρόπο εντελώς παράλογο… Δυστυχώς, αυτά τα περιστατικά μόνο δυσφήμιση αποτελούν για τους συναδέλφους του που παλεύουν με έντιμο τρόπο αλλά και την περιοχή μας συνολικά σ’αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments