....

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ: ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ, ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (VIDEO)

 

 

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

 

Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης.

Όπως επισημαίνει η ΕΡΤ στην ιστοσελίδα της, ο Ν. Γρυλλάκης υπηρέτησε για πάνω από 30 χρόνια «με πάθος και ζήλο τη δημοσιογραφία, μέσα από τις εφημερίδες και την τηλεόραση». Επίσης, «το ήθος του Νίκου ήταν ξεχωριστό, όπως και το φιλότιμό του, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων».

Όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνάδελφοί του στην ΕΡΤ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η Βάλια Πετούρη, στην αρχή της εκπομπής "Επτά" που παρουσιάζει, αναφέρθηκε στον θάνατο του Νίκου Γρυλλάκη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο δημοσιογράφος, ο οποίος εργαζόταν αυτό το Σαββατοκύριακο, πήρε τηλέφωνο στο κανάλι και είπε πως λόγω αδιαθεσίας δεν θα πάει στη δουλειά του.

"Καλό ταξίδι Νίκο… Δεν ξέρω τι άλλο να πω τα λόγια είναι λίγα αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Ο Νίκος Γρυλλάκης δούλευε αυτό το Σαββατοκύριακο, ήταν στον οδηγό της προηγούμενης εκπομπής. Πήρε τηλέφωνο, πάντα επαγγελματίας μέχρι το τελευταίο λεπτό, και είπε ότι δεν θα μπορέσει να έρθει γιατί αισθάνεται μια ανησυχία και θα μεταβεί στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο όμως κατέληξε. Καλό ταξίδι.." είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της συνάδελφό της.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments