....

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ (VIDEO PHOTOS)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες 23-5-2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου του Περιφερειάρχη κ. Α. Τζιτζικώστα με τους Δημάρχους του Ν. Πέλλας μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη.

Τα θέματα της συνάντησης επικεντρώθηκαν στο θέμα του οδικών υποδομών.

Οι Δήμαρχοι κατά κύριο λόγο αναφέρθηκαν στην παράκαμψη του οδικού άξονα της Ν. Χαλκηδώνας-Γιαννιτσών.  Ειδικότερα ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπίνος ζήτησε την  προαστιακό σιδηρόδρομο.   Η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Ιγνατιάδου αναφέρθηκε στην κάθετη οδό της Εγνατίας και τους ελλείπεις φωτισμούς στους δρόμους της περιφερειακής ενότητας. Ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος ζήτησε να διατηρηθεί  το Γραφείο Δ/νσης Γεωργίας στα Γιαννιτσά.  Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου αναφέρθηκε στο οδικό δίκτυο της ορεινής Έδεσσας που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Παρόν στην συνάντηση ήταν και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Τσώτσος ο οποίος αναφέρθηκε στα λάθη που έχουν γίνει μέχρι τώρα και επίμονα ζήτησε να πραγματοποιηθεί ο οδικός άξονας και ο προαστιακός.  Ο κ. Τζιτζικώστας σε όλα αυτά που του αναφέρθηκαν απάντησε ότι το έργο της παράκαμψης είναι ώριμο και πρέπει από κοινού όλοι μαζί με τους Βουλευτές να γίνουν προσπάθειες και να ενταθούν όλα τα παραπάνω σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με την υπόσχεση ότι θα θέσει ο ίδιος το θέμα στον Πρωθυπουργό και δεσμεύτηκε να πραγματοποιηθεί η σύνδεση με τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Λεπτομέρειες παρακολουθήστε στο παρακάτω μας βίντεο από την συνάντηση αυτή.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments