....

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΚΑΡΑΒΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ ΣΤΟ FORUM ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ (PHOTOS)

Ο Μάριος Τουρκογεώργος από τις Αχαρνές, ένας από τους πέντε συμμετέχοντες κομμωτές της Ελληνικής ομάδας. Η Ελληνική ομάδα κομμωτών βρέθηκε για άλλη μια χρονιά στη Γαλλία,

καταφέρνοντας να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, τόσο για την δουλειά που επέδειξε όσο και για την υποδειγματική συμπεριφορά της.

Πιο συγκεκριμένα, στις 22 Μαρτίου και κατόπιν καλέσματος της Γαλλικής ομοσπονδίας προς την χώρα μας, η Ελληνική ομάδα, η οποία αποτελείτο από τους: Γιώργο Παπουτσάκη, Γιάννη Μακρίδη, Μάριο Τουρκογεώργο, Γιώργο Μακρίδη και Γιώτα Καραβίτη, έλαβε μέρος στο 4ο Forum international sur le development:coiffure & stylismμε θέμα την Οικολογία, Ενέργεια και Ανακύκλωση στη κομμωτική. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο θέατρο L'odyssee de perigueux της Γαλλίας ενώ την διοργάνωση είχε αναλάβει η Patricia Faurie.

Συνολικά συμμετείχαν 4 χώρες, η Ελλάδα, η Γαλλία, η Αίγυπτος και τα Σκόπια, με την Ελληνική ομάδα να προσελκύει τις καλύτερες κριτικές από τους οργανωτές οι οποίοι την προσκάλεσαν και σε επόμενο show αλλά δυστυχώς λόγω Πάσχα, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Τα στοιχεία της φύσης βάσει των οποίων έπρεπε να εργαστεί η Ελληνική ομάδα ήταν η γη, ο αέρας, το νερό και η φωτιά. Οι διοργανωτές παρείχαν σε όλες τις ομάδες μοντέλα, ενδυμασίες και μακιγιάζ σχετικά με τα στοιχεία της επιλογής τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα μας συμμετείχε με τα περισσότερα μοντέλα τα οποία ήταν 16 στο σύνολο τους.

Ο κόσμος είχε την δυνατότητα να παρακολουθεί backstage βήμα-βήμα την προετοιμασία των μοντέλων προτού εμφανιστούν στην σκηνή και ολοκληρώσουν τα χτενίσματα οι κομμωτές ενώ παράλληλα με την παρουσίαση έπαιζε βίντεο σχετικό με την θεματολογία της κάθε ομάδας το οποίο είχε επιμεληθεί η κάθε χώρα.

«Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, οι Γάλλοι ήταν πολύ συνεργάσιμοι, ιδιαίτερα φιλικοί και με διάθεση να μας βοηθήσουν σε ότι χρειαζόμασταν» δήλωσε ο Μάριος Τουρκογεώργος, ένας από τους κομμωτές της Ελληνικής ομάδας και συνεχίζει «Σαν Ελληνική Ομάδα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους εργάσθηκαν σκληρά για την πραγματοποίηση αυτής της εξαιρετικής παρουσίασης και ιδιαιτέρως να εκφράσουμε συγχαρητήρια στην κα Patricia Faurie για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία της.

Να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του κομμωτηρίου της Hair Punch που στάθηκε δίπλα μας καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας, έτοιμο να μας προσφέρει όποια βοήθεια μπορούσαμε να ζητήσουμε. Να ευχαριστήσουμε όλους τους μακιγιέρ για την υπέροχη δουλεία τους, τις σχολές IBSM (Institut Bordelais de Stylisme Modélisme) και Rosa Merenda για τις φανταστικές δημιουργίες στα μοντέλα μας. Να ευχαριστήσουμε επίσης τα μοντέλα που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, τον χορογράφο Vincent Dupeyron για την καλλιτεχνική χορογραφία. Το περιοδικό κομμωτικής Privilège Coiffure , την εταιρεία Vitality's για τα προιόντα που μας προσέφερε στην διάρκεια του show.

Την Nikoleta Niki Karaviti για την βοήθεια που προσέφερε στην ελληνική ομάδα και τέλος να ευχαριστήσουμε τον Αλέξανδρο Παπουτσάκη για το εξαιρετικό video & μουσικό θέμα που πλαισίωσε τις δημιουργίες μας στο πλατό του θεάτρου.Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που εργάσθηκαν με ζήλο και άψογη συνεργασία για την παρουσίαση»

Το show παρακολούθησαν 1.500 θεατές ενώ την Ελληνική ομάδα «αγκάλιασε» ιδιαίτερα και ο τοπικός τύπος, προβάλλοντας την δουλειά της μέσω συνεντεύξεων που παραχώρησαν σε εφημερίδες και τηλεόραση.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η Ελληνική ομάδα εντυπωσίασε ιδιαίτερα με τη δουλειά της και δέχτηκε προτάσεις από κομμωτές διαφόρων Ευρωπαϊκών χωρών που ήρθαν να παρακολουθήσουν το σόου προκειμένου να παρευρεθούν στη χώρα τους σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

 

Από το TASTV.GR δίνουμε πολλά συγχαρητήρια ιδιαίτερα στην Γιώτα Καραβίτη από την Άρνισσα-Πέλλας  και σε όλη την Ελληνική ομάδα που για άλλη μια φορά μας έκανε υπερήφανους εκτός Ελληνικών συνόρων.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments