....

ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ UFO ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ

 

 

Τα έχουμε δει πολλές φορές, συχνά κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις, λέει σε συνέντευξή του ο Λούις Ελιζόντο που επί χρόνια ήταν επικεφαλής του τμήματος "X-Files" του αμερικανικού Πενταγώνου

Η ύπαρξη UFO «έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας», παραδέχεται πρώην επικεφαλής του Πενταγώνου, με δηλώσεις του σε διεθνή ΜΜΕ.


Ο πρώην μυστικός πράκτορας Λούις Ελιζόντο υπηρέτησε ως επικεφαλής του τμήματος "X-Files" του αμερικανικού Πενταγώνου από το 2008 έως πολύ πρόσφατα και ο ίδιος λέει πως παραιτήθηκε θέλοντας να επισημάνει πως ο τομέας αυτός υποχρηματοδοτείται από τις κυβερνήσεις παγκοσμίως. 

Στις δηλώσεις του λέει ξεκάθαρα πως «αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα και μάλιστα προηγμένων ικανοτήτων έχουν εντοπιστεί πολλές φορές» ανά το χρόνο. 
«Νομίζω ότι είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι δεν είμαστε εμείς, και δεν είναι και κανένας άλλος, άρα κάποιος πρέπει να ρωτήσει από πού είναι τα αντικείμενα αυτά», λέει ο Ελιζόντο στην βρετανική The Telegraph.

Το πρόγραμμα του οποίου ο ίδιος ήταν επικεφαλής, ξεκίνησε το 2007 και κόστισε 22 εκατ. δολάρια. Η ύπαρξή του δημοσιοποιήθηκε μόλις τον περασμένο μήνα, καθώς μέχρι πρόσφατα ήταν άκρως απόρρητο. Ο Ελιζόντο υποστηρίζει πως UFO έχουν εντοπιστεί αρκετά συχνά κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά την διάρκεια του προγράμματος επεξεργάστηκαν φαινόμενα που μοιάζουν να βγήκαν από ταινία επιστημονικής φαντασίας: «σκουληκότρυπες» και «στροβίλους», μεταξύ άλλων, ενώ έχουν καταγραφεί και εμπειρίες πιλότων ή μελών στρατιωτικών αποστολών που έχουν αναφέρει επαφές με Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα. 

Κάποιοι μάλιστα από τους πιλότους του αμερικανικού Ναυτικού περιγράφουν περίεργες κινήσεις αεροσκαφών και συμπεριφορές πέραν των ανθρωπίνων, όπως είπε ο Ελιζόντο.

«Δεν είχαμε δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», ήταν η χαρακτηριστική του έκφραση.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments