....

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ!! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ!! (VIDEO PHOTOS)

 

 

 

 

 

ν κάποιος αναζητούσε την ολοκλήρωση, μετά από εδώ σήμερα, εγώ έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος …” κι ο σπουδαίος καλλιτέχνης …. λύγισε!! 

 

Σαράντα χρόνια μουσικό ταξίδι! 40 χρόνια χαρές, πίκρες, φίλους, εχθρούς κι ένα φανατισμένο κοινό που τον ακολουθεί μέχρι σήμερα!

40 χρόνια και το κοινό συνεχίζει να ανανεώνεται!

40 χρόνια και οι εξηντάρηδες, οι σαραντάρηδες και τα δεκαπεντάχρονα… βρίσκονται στην αρένα του θεάτρου, αποθεώνοντας τον … Βασίλη Καρρά!!

Ο Βασίλης Καρράς, απλός, ειλικρινής και βαθειά συγκινημένος, τραγούδησε για πάνω από 3.5 ώρες σε ένα κοινό 10.000 ατόμων, που τον αποθέωσε.

Ομπρέλες φέρατε?” ήταν η ερώτηση που έκανε στο κοινό, χαριτολογώντας, αναφερόμενος στη μεγάλη μπόρα που ήταν ο λόγος που ακυρώθηκε η πρώτη του συναυλία τον Ιούνιο.

«Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ότι θες» «Άστην να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσε το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκηπέσσα», «Θα της περάσει», «Δεν μ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ τον Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες, τραγούδησε ο αγαπημένος καλλιτέχνης και ο κόσμος τραγούδαγε … δυνατά, χόρευε…αγκαλιά, χειροκρόταγε…. ασταμάτητα. 

Όμως τα καλύτερα ταξίδια, τα κάνουμε παρέα με τους φίλους μας…. κι έτσι ο Βασίλης Καρράς είχε κοντά λίγους από τους πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες και φίλους του.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, σε ρόλο ‘παρουσιαστή’ ανέλαβε την “υποχρέωση” να προσκαλεί στη σκηνή, τους καλεσμένους του Βασίλη Καρρά, τραγουδώντας κι ο ίδιος αγαπημένες επιτυχίες, σατιρίζοντας όπως πάντα μέσα από τις νότες του και τα τραγούδια του την επικαιρότητα.

Ο Μάκης Σεβίλογλου, ο Χρήστος Δάντης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Νίκος Μακρόπουλος, και η μοναδική εκθαμβωτική κυρία της παρέας, η Κωνσταντίνα, ερμήνευσαν από 2 επιτυχίες τους ο καθένας, ενώ “έκλεισαν” την εμφάνιση τους με ένα ντουέτο με τον Βασίλη.

Κάπου εκεί, πιστέψαμε ότι θα τελειώσει και η συναυλία…….

Όμως ο Βασίλης, σεβόμενος το κοινό του και την αγάπη που του δείχνει, συνέχισε για πάνω από μία ώρα, με επιτυχίες του, ενώ έκανε κι ένα αφιέρωμα σε αξέχαστους καλλιτέχνες, που έχουν φύγει από τη ζωή!

Στέλιο Καζαντζίδη, Ρίτα Σακελλαρίου, Στράτο Διονυσίου….

Ένα encore που δεν χρειάστηκε να ζητηθεί….. αφού ο κόσμος φώναζε συνέχεια….

“Βασίλη ζούμε …για να σε ακούμε”…..για πολλά, πολλά, χρόνια ακόμα!!! 

  

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments