....

ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ : ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ - ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤ.ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ (VIDEO PHOTOS)

Δυναμικά και οργανωτικά στην δ/ση Άρνισσας- Φλώρινας   (θέση "Αλυσίδα") συνεχίζουν την διαμαρτυρία τους οι αγρότες όλης της περιοχής και παραμένουν στο σημείο περιμένοντος την 18η Νοεμβρίου για να δώσουν και αυτοί ένα ηχηρό παρόν συμμετέχοντας στην πανελλαδική διαμαρτυρία που θα γίνει στην Αθήνα.

Σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 μετά τις 11 πμ  πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με παρόντες και συμμετέχοντες πάνω από 500 κατοίκους. Στη συγκέντρωση αυτή παρέστησαν και πήραν τον λόγο:  ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, ο Αντιδήμαρχος Βεγορίτιδας κ. Βερυκούκης και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Γεωργικού Συνεταιρισμού Άρνισσας κ. Σταματόπουλος, ο επικεφαλής της κινητοποίησης των αγροτών κ. Λυμπάρης.Image and video hosting by TinyPic Στη συνέχεια και τέλος τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλ. Προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδας Μούλας Νίκος και διάβασε ψήφισμα όπου και δια βοής οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι ψήφισαν "ΟΧΙ"  στην κατάργηση του Αστυν. Τμήματος Άρνισσας και του Κέντρου Υγείας Άρνισσας αλλά αντίθετα η πολιτεία επιβάλλεται να προβεί στην αναβάθμισή τους. Το ψήφισμα που διαβάστηκε θα παραδοθεί στα αντίστοιχα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Υπουργείο Υγείας μέσω της Αντιπεριφέρειας. Ο Δήμαρχος Έδεσσας αναφέρθηκε λεπτομερώς στη διαδικασία της κατάργησης του Αστυν. Τμήματος Άρνισσας και επίσης του Κέντρου Υγείας Άρνισσας (βίντεο)

Στην ομιλία του επίσης ο κ. Σταματόπουλος δεσμεύθηκε ότι ο Συνεταιρισμός  Άρνισσας αναλαμβάνει να καλύψει όλα τα λειτουργικα έξοδα του Αστυν. Τμήματος Άρνισσας και του Κ.Υ. Άρνισσας

Στο σημείο της συγκέντρωσης είχαν οι κάτοικοι έδωσαν το παρόν με πάνω από 200 τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα για να διαμαρτυρηθούν για τα τρία σημαντικά θέματα. Στην περιοχή  όλοι γνωρίζουν ότι το Αστυν. Τμήμα 'Αρνισσας και το Κ.Υ. Άρνισσας καλύπτει σε θέματα ασφάλειας και υγείας όλα τα χωριά της Βεγορίτιδας σε σύνολο πάνω από 10.000 κατοίκους και πλύ περισσότερους κατά τη χειμερινή περίοδο λόγω του Χιονοδρομικού Κέντρου "Καϊμακτσαλάν

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεό μας:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments