....

«ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ» ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΣΤΟ 90% Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ

Μετά τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά μπαίνει με το... δεξί για τους απασχολούμενους στον εσωτερικό τουρισμό, καθώς και αυτές τις ημέρες η πληρότητα άγγιξε το 90%, με κάποιες περιοχές μάλιστα να μην έχουν καθόλου δωμάτια για τους ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής.

Ήταν πολλοί οι Έλληνες που επέλεξαν να κάνουν Πρωτοχρονιά εκτός των τειχών, με το ποσοστό να είναι αυξημένο κατά 15-20% σε σχέση με πέρυσι. Image and video hosting by TinyPic

Τα capital controls, όπως φαίνεται, δεν επηρέασαν τους Έλληνες που χρησιμοποίησαν μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες για τις συναλλαγές τους με τους ξενοδόχους. 

«Όσο καλά πήγε τα Χριστούγεννα, άλλο τόσο καλά πήγε και την Πρωτοχρονιά η κίνηση στα μεγάλα χειμερινά θέρετρα, αφού ήταν πολλοί που αψήφησαν το γενικότερο κακό κλίμα και θέλησαν να χαλάσουν κάποια χρήματα για να περάσουν καλά» σημειώνει στο newpost o πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ Λύσανδρος Τσιλίδης, o oποίος εκτιμά ότι το καλό κλίμα και η διάθεση για εσωτερικό, αλλά και τον ταξιδιωτικό τουρισμό θα συνεχιστεί και μέσα στο 2016. 

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Τσιλίδης, ήταν και πολλοί ξενοδόχοι που πρόσφεραν πακέτα σε δελεαστικές τιμές, πράγμα που ''ζέστανε'' ακόμα περισσότερο την προσέλευση του κόσμου. 

Πιο δημοφιλείς προορισμοί εξακολουθούν να παραμένουν το Πήλιο, ο Παρνασσός, η Αράχωβα και τα Καλάβρυτα, ενώ οι «βόρειοι» προτίμησαν τα γνωστά χιονοδρομικά της Βόρειας Ελλάδας, όπως τα 3-5 πηγάδια, το Σέλι, αλλά και το Καϊμακτσαλάν.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments