....

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ κα ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας κ. Γιάννης Κετικίδης με την Υφυπουργό Βιομηχανίας κ. Θεοδώρα Τζάκρη.

Η σύσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και έγινε σαφής η διάθεση για ουσιαστική συνεργασία και από τις δύο πλευρές, ενώ συζητήθηκαν σοβαρά θέματα που αφορούν στο Δήμο Αλμωπίας.Image and video hosting by TinyPic

Συγκεκριμένα, στο τραπέζι του διαλόγου «έπεσαν» τα παρακάτω θέματα:

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Ζητήθηκε από την Υφυπουργό Βιομηχανίας η στήριξή της, ώστε να παραμείνει το έργο στο ΕΠΠΕΡΑΑ και όχι στα ΠΕΠ για να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του.

ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Τονίστηκε από τον Δήμαρχο, ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για χρηματοδότηση συμπληρωματικού έργου για την ύδρευση της Αριδαίας από τη Σωσάνδρα για να γίνει το έργο λειτουργικό, μιας και εδώ και αρκετά χρόνια είναι ανενεργό και έχει ζητηθεί η επιστροφή των χρημάτων, ύψους 1.500.000 ευρώ.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σημειώθηκε ότι είναι ανάγκη να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα η εκτέλεση - κατασκευή του Γενικού Λυκείου Αριδαίας. Όπως είναι γνωστό, η Υφυπουργός δείχνει εδώ και αρκετά χρόνια ιδιαίτερο ζήλο για την υλοποίηση του παραπάνω έργου και υπήρξε δέσμευση ότι θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις.

ΛΟΥΤΡΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών, ζήτησε να υπάρξει παρέμβαση ώστε να επισπευτεί η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων της Λουτρόπολης του Δήμου Αλμωπίας. Επιπλέον, έγινε αναφορά στην χρηματοδότηση μελέτης που αφορά στην ανάπλαση της εισόδου των Λουτρών από το Υπουργείο Τουρισμού. Τις προσεχείς ημέρες θα κλειστεί ραντεβού με την Υπουργό Τουρισμού για τα παραπάνω ζητήματα και όχι μόνο.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments