....

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΤΡΙΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ LEADER, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Τρία νέα έργα που αφορούν τον τοπικό πολιτισμό υπογράφηκαν την Τρίτη (5/8) από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πέλλας

κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τους εκπροσώπους των δικαιούχων φορέων, στο πλαίσιο της 3ης Προκήρυξης του Προγράμματος Leader (Άξονας 4)

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα έργα:

1. Πολιτιστικός Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Φωτεινής, Προώθηση και ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του χωριού, προϋπολογισμού 22.163,00 ευρώ.

2. Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων Μεσημερίου «Ο Αριστοτέλης», Προώθηση και ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του χωριού, προϋπολογισμού 22.163,00 ευρώ και

3. Πολιτιστικός Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος ο Μακεδών», Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Τριάδεια 2014», προϋπολογισμού 16.755,00 ευρώ.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν παρών και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος ο οποίος θέλησε να ενημερωθεί για το καθεστώς ενισχύσεων της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας  LEADER.

Σε σύντομη δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Εκτός από την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μας ενδιαφέρει και ο τοπικός πολιτισμός. Μέσω των συγκεκριμένων δράσεων ενισχύεται το τοπικό τουριστικό προϊόν και αναδεικνύουμε την ιδιαίτερη πολιτισμική φυσιογνωμία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας». 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments