.

Όλα τα νέα της Πέλλας LIVE

ΠΩΣ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ - ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Διατάξεις-παγίδες που έχουν ως συνέπεια χιλιάδες οικονομικά αδύναμοι φορολογούμενοι να χάνουν δικαιώματα είσπραξης κοινωνικών επιδομάτων και απαλλαγής από τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 32 ΧΡΟΝΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣΈνας 32χρονος κατάφερε να πείσει 54χρονο να του αποστείλει το χρηματικό ποσό χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοραπωλησία.

“ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ” ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!

Οι υπεύθυνοι της πλοιοκτήτριας εταιρείας ζήτησαν από τους 30 πυροσβέστες να κατέβουν, διότι δεν υπήρχε σχετική σύμβαση της Πυροσβεστικής με την εταιρεία - Επιστολή διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας σε

OI ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ!

Πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία - Όπως λένε δεν θέλουν να μοιραστούν τα κοντέινερ που μένουν με τους 27 μετανάστες που έφτασαν την Πέμπτη από νησιά του Αιγαίου

ΔΩΡΕΑΝ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

Την ελεύθερη κυκλοφορία των ανέργων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, θέτει σε ισχύ από σήμερα κιόλας ο Οργανισμός, με σχετική απόφαση που έλαβε η νέα διοίκηση του.
Newsroom Newsroom

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ 11ΧΡΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ 62ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ - ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

Το κοριτσάκι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και αμέσως ειδοποίησε τους γονείς της...

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΥΠ. ΆΜΥΝΑΣ: ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑΣ

Πρόκληση άνευ προηγουμένου από τον υπουργό Άμυνας της Βουλγαρίας, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά την χρήση όπλων εναντίον προσφύγων και μεταναστών στα σύνορα Ελλάδας και Ιταλίας.