_

Όλα τα νέα της Πέλλας LIVE

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής και στη διάθεσή του να βοηθήσει τους οικονομικά αδύνατους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.

Ανοιχτή πρόσκληση προς τα σχολεία και ομάδες πολιτών να επισκεφτούν το Δημαρχείο, από την Πέμπτη 23/10 έως την Τετάρτη 29/10/2014, απευθύνει με την παρούσα ο Δήμος Σκύδρας.

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ 74-77 (Γ' ΕΘΝΙΚΗ 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ)

Δεν τα κατάφερε ο Πανεδεσσαϊκός στον πρώτο του φετινό αγώνα εντός έδρας απέναντι στη Σιάτιστα, γνωρίζοντας στο τέλος την ήττα με 74-77.

ΕΔΕΣΣΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Εν όψη της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζωών, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας, σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες και καταρτισμένους εθελοντές,

ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ..

Γράφουν οι Παναγιώτης Κεΐσογλου και Βικτωρία Μαγκούνη για την καταπολέμηση της ανεργίας.

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΙΑΝΟ

Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού το Σάββατο 11 Οκτωβρίου άρχισε η λειτουργία των Κατηχητικών Σχολείων της ενορίας Μεσιανού Πέλλας.

Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ

Δεν είναι πρωτοφανές στην ιστορία, συμβαίνει όποτε υπάρχει οικονομική κρίση. Οι άνθρωποι το ρίχνουν στον τζόγο και το αλκοόλ

ΚΑΘΑΡΊΣΤΕ ΤΟ ΜΠΆΝΙΟ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ

Το μπάνιο είναι ο χώρος της προσωπικής σας υγιεινής. Είναι το δωμάτιο του σπιτιού που το επισκέπτεστε τακτικά και άρα χρειάζεται την καθημερινή σας φροντίδα.

ΣΑΡΑΝΤΑ ΑΠΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Μια σειρά από έξυπνες και απλές λύσεις θα σας βοηθήσουν να γίνετε μια... τέλεια νοικοκυρά και να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό!