.

Όλα τα νέα της Πέλλας LIVE

ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

«Μαϊμούδες» και νέα σκάνδαλα- μικρά ή μεγάλα- αναζητά το Γενικό Λογηστήριο του Κράτους στις συντάξεις του Δημοσίου, δίνοντας εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες

ΟΙ ΠΙΟ «ΣΚΛΗΡΕΣ» ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

Καθημερινές δοκιμαστικές εκπομπές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ξεκινά η Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας σε σύνδεση με τα Εξεταστικά Κέντρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η αξιοπιστία και η λειτουργικότητα του κυκλώματος.

FACEBOOΚ ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ!!!

Γνωρίζετε ότι οι εργαζόμενοι στο Facebook μπορούν να έχουν πρόσβαση στο... λογαριασμό σας στην δημοφιλή ιστοσελίδα, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να γνωρίζουν τον κωδικό πρόσβασής σας;

ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ακτοπλοϊκά αποκλεισμένη θα είναι φέτος το καλοκαίρι η Θεσσαλονίκη, που πέρα από τα κρουαζιερόπλοια και τα εμπορικά,

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2015 οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού σχολείου Γιαννιτσών φιλοξένησαν στο χώρο του σχολείου τους την ομάδα «Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης»

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ.

Tο ψήφισμα της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25/4/2015 κι ώρα 10:00 με αντικείμενο την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Ο.Τ.Α. στην Τράπεζα της Ελλάδας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Μία δεύτερη, ευρεία συνάντηση για τον έγκαιρο και άρτιο προγραμματισμό των επίσημων εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη και εκπροσώπους Ποντιακών και Προσφυγικών Συλλόγων.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΟΡΑΜΑ ; ΕΝΑΡΞΗ 8ου ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής του 8ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ και αποφασίστηκαν τα εξής:

  • Όσες ομάδες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 4 Μαΐου 2015 στο Κέντρο Πρόληψης «‘Όραμα» στην υπεύθυνη της δράσης Τερζή Φωτεινή.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας στην Έδεσσα την Τρίτη 5 Μαίου 2015 στην αίθουσα της Νομαρχίας όπου και θα γίνει αξιολόγηση - Αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου παιθαρχικά. Οι θέσεις του κλάδου.

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ; ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Σε συνέχεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε το θέμα με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη λειτουργία του Νοσοκομείου Έδεσσας

Χρήσιμα & ενδιαφέροντα

Γνωρίζετε ότι οι εργαζόμενοι στο Facebook μπορούν να έχουν πρόσβαση στο... λογαριασμό σας στην δημοφιλή ιστοσελίδα, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να γνωρίζουν τον κωδικό πρόσβασής σας;