.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ-ΝΑΟΥΣΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για τους αγώνες μπαράζ ξεκίνησε για τον Απόλλωνα με την προετοιμασία να συνεχίζεται κανονικά με καθημερινές προπονήσεις, έχοντας όλο το έμψυχο υλικό στην διάθεσή του ο Βαγγέλης Ντίσιος.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Δ/NΣΗΣ 2ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ. ΠΕΛΛΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας με θέμα « Διεκδικώντας ένα κοινό μέλλον…" :Προοπτικές εκπαίδευσης και απασχόλησης ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» 

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η δράση του Δήμου Σκύδρας για το βιβλίο βρίσκεται σ΄εξέλιξη. Ξεκίνησε στις 2 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου) και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015.

ΤΟΝ ΜΑΡΔΑ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣΕ Η ΚΕΔΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Δ.Μάρδα για εξηγήσεις επί της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, καλεί η ΚΕΔΕ στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ

ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Κοινό μέτωπο αποφάσισαν ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που υποχρεώνει τους δήμους και της περιφέρειες της χώρας να μεταφέρουν τα ταμειακά διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδας

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Στην πρόσληψη 68 υδρονομέων θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα ο Δήμος Αλμωπίας, κατόπιν σχετικής πρότασης της Δημοτικής Αρχής η οποία υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας κατά τη Συνεδρίαση της 16/4/2015.

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΜΠΙΛΥ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μετά την απουσία του από την κοινωνία και το κέντρο της πόλης μας στην Έδεσσα, για άλλη μια φορά ο γνωστός και αγαπητός μας σε όλους Μπίλυ, μας παραχώρησε συνέντευξη και "τα είπε όλα έξω από τα δόντια".

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ : ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2015

Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) και παραγωγούς φυτών από τον Δήμο και την ευρύτερη περιοχή διοργανώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά την Ανθοέκθεση, η οποία θα διαρκέσει από την Παρασκευή 24 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου 2015.

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών διοργανώνει μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα "Ταξίδι στην Ελλάδα" στην οποία θα συμ

Κους κους

Μετά την απουσία του από την κοινωνία και το κέντρο της πόλης μας στην Έδεσσα, για άλλη μια φορά ο γνωστός και αγαπητός μας σε όλους Μπίλυ, μας παραχώρησε συνέντευξη και "τα είπε όλα έξω από τα δόντια".