....

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΜΕ ΟΠΛΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Φωτογραφίες από το σημείο - Ταμπουρωμένος ο δράστης που είναι οπλισμένος με καραμπίνα - Μπήκε από το πάρκινγκ, πυροβόλησε δύο άτομα στον ημιώροφο και μία γυναίκα στον δεύτερο όροφο

Ενα θρίλερ είναι σε εξέλιξη το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα, καθώς πρώην υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας έχει εισβάλει στα γραφεία της στην οδό Αρτεμισίου, έχει πυροβολήσει άτομα και παραμένει ταμπουρωμένος. Κατά πληροφορίες από τους πυροβολισμούς στην εταιρεία, ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του και δύο έχουν τραυματιστεί.

Δράστης είναι ένας πρώην εργαζόμενος, αιγυπτιακής καταγωγής, που έχει απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας ήταν για χρόνια επιστάτης στην εταιρεία και φέρεται να είναι οπλισμένος με καραμπίνα.

Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο, πιθανότατα γυναίκα.

Μαρτυρίες σοκ υπαλλήλων που κατάφεραν να βγουν από την εταιρεία


Υπάλληλοι της εταιρείας στη Γλυφάδα (3)
Υπάλληλοι της εταιρείας στη Γλυφάδα (2)Στις 11.15 ξεκίνησε η επιχείρηση των ΕΚΑΜ. Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το protothema.gr βλέπουμε τους άνδρες των ΕΚΑΜ δευτερόλεπτα πριν μπουν στο κτήριο, καθώς ο δράστης φέρεται να παραμένει ταμπουρωμένος στον δεύτερο όροφο των γραφείων της εταιρείας.
 glyfada-4
Δείτε φωτογραφίες από την Γλυφάδα
 glyfada_pyrovolismoiu_-_4_

glyfada_pyrovolismoiu_-_1_

glyfada_pyrovolismoiu_-_2_

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments