....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡ. ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ Δ ΤΖΑΜΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΣ ΔΑΟΚ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ.

ΠΡΟΣ
κ. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας
κ. Ιορδάνη Τζαμτζή

ΘΕΜΑ: Απάντηση στο με αρ. πρωτ. ΠΚΜ395409(565) έγγραφό σας.


Αξιότιμε κύριε Αντιπεριφερειάρχη,
σας ευχαριστώ θερμά για την άμεση απάντησή σας στη με αριθμ. πρωτ. 137/23-07-2020 επιστολή μου αναφορικά με το πρόβλημα λειτουργίας – υποστελέχωσης του Τμήματος Πολιτικής Γης Γιαννιτσών της ΔΑΟΚ Π.Ε. Πέλλας.
Φρονώ, όμως, ότι οφείλω να επανέλθω και να θίξω δύο καίρια ζητήματα της απάντησής σας.
Ειδικότερα :
1. Αναφέρετε στην απάντησή σας, ότι «Εάν δεν υπήρχε η διασπορά των εργαζομένων στα τμήματα Γιαννιτσών και της Αριδαίας, σίγουρα θα λύνονταν πολλά προβλήματα ελλείψεων που παρουσιάζονται σήμερα.».
Η εν λόγω φράση είναι μάλλον ατυχής, διότι μπορεί να τύχει παρερμηνείας και να προκύψει το αυθαίρετο συμπέρασμα, ότι το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών οφείλεται αποκλειστικά στην διασπορά τους σε τρεις πόλεις (Έδεσσα, Γιαννιτσά, Αριδαία) και ότι η λύση προφανώς θα ήταν η κατάργηση των υπηρεσιών στις δύο αναφερόμενες πόλεις και η συγκέντρωση όλου του ανθρώπινου δυναμικού στην έδρα της ΠΕ Πέλλας. Γεγονός το οποίο προφανώς δεν ισχύει, καθώς οι υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας είναι κατ’ αυτόν τον τρόπο δομημένες (αποκεντρωμένες) και λειτουργούσαν όλα αυτά τα χρόνια δίχως το παραμικρό πρόβλημα εξυπηρετώντας και τις υπόλοιπες πόλεις της ΠΕ Πέλλας πλέον της Έδεσσας.
Δεν θέλω να προδικάζω, αλλά είμαι βέβαιος, ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν είναι στις προθέσεις σας και επομένως η παραπάνω φράση καλό θα ήταν να αποσαφηνιστεί, ώστε να προλάβουμε διάφορους κακόπιστους.
Σε κάθε δε περίπτωση θα ήθελα με τον πλέον εμφατικό τρόπο να σας καταστήσω σαφές, ότι οποιαδήποτε σκέψη για κατάργηση, μεταφορά, αποδυνάμωση, αποψίλωση ή όποια άλλη λέξη υπάρχει υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας από την πόλη των Γιαννιτσών θα τύχει της σθεναρής και μαχητικής αντίθεσής μας, και θα αποτελέσει μέγα σφάλμα, που δεν θα μείνει δίχως αντίδραση. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτει θα αντιταχθεί με κάθε δυνατό μέσο και θα κινητοποιήσει όλη την τοπική κοινωνία, ώστε να αποτρέψει κάθε ανάλογη σκέψη ή ενέργεια.
2. Αν και με την απάντησή σας αποδεικνύετε έμπρακτα, ότι έχετε πλήρη γνώση του προβλήματος της λειτουργίας – υποστελέχωσης του Τμήματος Πολιτικής Γης Γιαννιτσών της ΔΑΟΚ Π.Ε. Πέλλας, δυστυχώς στη ουσία δεν μας κάνετε γνωστό, εάν και ποιές πρωτοβουλίες προτίθεστε να αναλάβετε, ώστε να λυθεί άμεσα το καίριο αυτό πρόβλημα, που ταλαιπωρεί τους πολίτες της περιφέρειας του Δήμου Πέλλας.
Είμαι βέβαιος, ότι με στενή και εποικοδομητική συνεργασία μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα, που ταλανίζουν τους πολίτες, και να προασπίσουμε την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας, και επομένως δηλώνω, ότι βρίσκομαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε θεωρήσετε, ότι μπορώ να σας φανώ χρήσιμος.
Αναμένοντας τις πρωτοβουλίες σας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος



Χρήστος Α. Τανάσκος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ
2. Τοπικό Τύπο

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments