....

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 14-5-2020 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Συνελήφθη ένα άτομο στην Ημαθία για καλλιέργεια κάνναβης

 

Εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας να μεταφέρει σε όχημα 15 δενδρύλλια κάνναβης

 

Συνελήφθη προχθές (12 Μαΐου 2020) το απόγευμα στην Ημαθία, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας άνδρας για καλλιέργεια κάνναβης.

 

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν 15 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε πλαστικά δοχεία, σπόροι κάνναβης και χρηματικό ποσό 2.550 ευρώ.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 93 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.

 

Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.


 

 

 

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (13 Μαΐου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών ένα άτομο, διότι σε έρευνα, διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του ποσότητα κάνναβης βάρους 205,44 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Φεβρουάριο του 2020, έπεισαν γυναίκα σε περιοχή των Σερρών, να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ, ως αντίτιμο για την αγορά ηλεκτρονικής συσκευής, προσποιούμενοι μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης τον υπάλληλο τελωνείου, που προέβαινε σε πώληση κατασχεμένων ειδών.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments