....

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΡΕΩΝΕΙ 7.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΡΙΤΩΝ ΤΗΣ

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η Τζέσικα Άι, καθώς η αθλήτρια του UFC πουλάει "πικάντικες" φωτογραφίες της στη γνωστή πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου OnlyFans.
Η Τζέσικα Άι (Jessica “Evil” Eye) υπερασπίστηκε την απόφασή της να φτιάξει λογαριασμό στη γνωστή συνδρομητική πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου OnlyFans για να πουλάει τολμηρές έως και ολόγυμνες φωτογραφίες της και βίντεο.
Η 34χρονη αθλήτρια του UFC προστίθεται σε μια αλυσίδα πολλών αθλητριών του χώρου που “πουλάνε” τον εαυτό τους επί συνδρομή. Συγκεκριμένα, η Άι κοστολογεί μια σέξι φωτογράφισή της από 25 δολάρια, ενώ μια ολόγυμνη μπορεί να φτάσει και τα 7.000 δολάρια.
«Ό,τι είχα να πω το είπα» είπε η αθλήτρια, κάποτε εξώφυλλο στο Cosmopolitan, σχολιάζοντας τα επικριτικά σχόλια που έχουν γίνει.
https://www.instagram.com/p/COeXFjDM9X4/?utm_source=ig_embed
«Είναι κωμικό το πόσο αναστατώνονται κάποιοι. Όμως, ζήτησαν μια τιμή για να με δουν γυμνή και αυτή είναι. Δικό το κορμί, δική και η επιλογή – είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιον» πρόσθεσε.
Η Κλαούντια Γκαντέλια και η Χάννα Γκόλντι έχουν επίσης λογαριασμούς στο OnlyFans, όπως και ο Ίσραελ Αντεσνάγια, ο οποίος όμως έχει φωτογραφίες από τους αγώνες χωρίς γυμνό.

Για άλλη μια φορά τίθεται το θέμα των απολαβών που έχουν οι γυναίκες στον χώρο των MMA και του UFC, όταν πρόσφατα η Πέιτζ Βαν Ζαντ παραδέχτηκε πως βγάζει περισσότερα λεφτά από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments