....

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΦΩΤΟ)



Στο κόκκινο η αγωνία της οικογένειας - Τι λένε στη Voria.gr συγγενείς του αγνοούμενου κολυμβητή - Άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του

των Ισμήνη Μπαλαλέ και Πάνου Τσίκαλα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν όσα εκτυλίσσονται τα τελευταία 24ωρα στην Ελλάδα οι συγγενείς του Μάρτιν Γιοβανόφσκι που αγνοείται εδώ και τέσσερις ημέρες καθώς παρασύρθηκε μαζί με την παρέα του από θαλάσσια ρεύματα το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία Μύτη στο Ποσείδι.

Διαβάστε σχετικά - Χαλκιδική: «Σας εκλιπαρώ, βρείτε τον γιο μου!», λέει η μητέρα του Μάρτιν - Εξιτήριο ο Ιβάν

Η αγωνία του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος έχει χτυπήσει κόκκινο και οι ίδιοι μιλώντας στη Voria.gr περιγράφουν λεπτομέρειες για τη ζωή του αλλά και για το αγαπημένο του χόμπι, το μπαλέτο. Παράλληλα, λένε πως δεν έχουν χάσει την ελπίδα τους και θεωρούν πως ο Μάρτιν θα βρεθεί.

Ο Μάρτιν γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου του 1990 και είναι σήμερα 31 ετών και όχι 28, όπως αναφερόταν μέχρι τώρα. Αγαπά το μπαλέτο και έχει τελειώσει την Ανωτάτη Σχολή Μπαλέτου στα Σκόπια, όπου ζει, ενώ εργάζεται σε μία βιομηχανία κρεάτων. Παράλληλα, είχε εργαστεί και περιστασιακά στη Μάλτα.

Οι συγγενείς λένε κατηγορηματικά στη Voria.gr πως ήξερε καλό κολύμπι καταρρίπτοντας όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις περασμένες ημέρες.

«Εδώ και τόσες ημέρες διανύουμε μία πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδο που δεν περιγράφεται με λόγια αλλά έχουμε την ελπίδα πως ο Μάρτιν μας θα βρεθεί τελικά ζωντανός και καλά στην υγεία του», λένε στη Voria.gr οι συγγενείς του αγοριού που αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και για τα γενέθλια του φίλου του Ιβάν.

Όπως αναφέρουν συγγενείς του στη Voria.gr, ο Μάρτιν είχε πάει στη Χαλκιδική με μία παρέα δέκα περίπου ατόμων για διακοπές και για να γιορτάσουν τα γενέθλια του 30χρονου Ιβάν, ο οποίος ήταν αυτός που βούτηξε για να τον σώσει τη στιγμή που φώναζε για βοήθεια μαζί με τον άλλον φίλο τους, τον 25χρονο Βασίλ, όταν τα ρεύματα της θάλασσας τους παρέσυραν.

Οι συγγενείς κάνουν έκκληση σε όλους να μη σταματήσουν τις έρευνες, ενώ περιγράφουν με τρεμάμενη φωνή ότι ο Μάρτιν είναι ένα καλό και συμπαθητικό παιδί που απλώς πήγε μία εκδρομή με τους φίλους του στην Ελλάδα. «Δεν έκανε καταχρήσεις και προσπαθούσε να διατηρεί την καλή του φόρμα», σημειώνουν.

Να σημειωθεί πως η αγωνία της οικογένειας επιτείνεται συνεχώς, καθώς έχουν πληροφορηθεί ότι σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα το Λιμενικό Σώμα παύει τις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων μετά από 72 ώρες αναζητήσεων.

Η μητέρα του Μάρτιν όταν έμαθε για την εξαφάνιση του γιου της βρισκόταν στις ΗΠΑ για να επισκεφτεί τον άλλον της γιο, όπου εργάζεται ως σεφ, αλλά εχθές το βράδυ έφθασε στη Θεσσαλονίκη και σήμερα μετέβη στη Νέα Σκιώνη για να είναι δίπλα στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγαπημένου της Μάρτιν.

Νωρίτερα, η μητέρα απηύθηνε έκκληση για τον εντοπισμό του γιου της. «Σας εκλιπαρώ, βρείτε τον γιο μου. Κάντε ό,τι μπορείτε, σας ικετεύω!», είπε με κλάματα στα μάτια.

Οι έρευνες εθελοντών για τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή στο Ποσείδι συνεχίζονται και σήμερα, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Το Λιμενικό έχει σταματήσει προς το παρόν τις έρευνες λόγω καιρικών συνθηκών.

Πλέον, οι ελπίδες έχουν μειωθεί δραματικά.

,

Πηγή: https://www.voria.gr/article/chalkidiki-aftos-ine-o-31chronos-martin-gio...

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments