....

ΈΔΕΣΣΑ : ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ

 

Η περσινή χρονιά σημαδεύτηκε – μεταξύ των άλλων – από την ματαίωση όλων σχεδόν των εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας. Το 2021, αν και ξεκίνησε με πολύ δύσκολες συνθήκες, αποτελεί μία χρονιά ελπίδας για την σταδιακή επιστροφή μας στην κανονικότητα.

Η ελπίδα αυτή βασίζεται στο γεγονός ότι εντείνεται ο ρυθμός των εμβολιασμών και παράλληλα με την βελτίωση του καιρού οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα οδηγήσει στην βελτίωση των επιδημιολογικών δεδομένων. Από την πλευρά μας οφείλουμε να οργανώσουμε όσες δράσεις και εκδηλώσεις πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε, με την προϋπόθεση ότι η εξέλιξη της πανδημίας θα λάβει φθίνουσα μορφή.

Για τον λόγο αυτό η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ) ανακοινώσει ότι ξεκινά τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση της «Ανθοέκθεσης 2021» που θα ξεκινήσει το Σάββατο, 8 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 16 Μαΐου 2021.

Αν όλα πάνε καλά θα είναι η πρώτη από τις θεσμοθετημένες εκδηλώσεις που υλοποιείται μετά την εμφάνιση του Covid-19 και για τον λόγο αυτό θα είναι μία εκδήλωση ελπίδας για επιστροφή στην κανονικότητα!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments