....

ΕΔΕΣΣΑ: ΛΙΜΝΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ [ΒΙΝΤΕΟ]Τα 15 λεπτά νεροποντής από την κακοκαιρία ήταν αρκετά για ακόμη μια φορά να πλημμυρίσει η πλατεία Ελευθερίας και όχι μόνον.
 
Στην πλατεία κάθε φορά που βρέχει έντονα κατεβαίνουν τα νερά από την οδό Μοναστηρίου και από την οδό της Αγίου Δημητρίου, που σαν πρόβλημα  είχε ειπωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο  όταν παρουσιάστηκε η μελέτη του έργου.  Αλλά ποιός να το ακούσει και να το καταλάβει όταν δεν υπάρχει σοβαρή μελέτη με αυτό το φαινόμενο που μετά μια έντονη βροχόπτωση την κάθε φορά πλημμυρίζει η πλατεία και τρέχουν οι καταστηματάρχες να προλάβουν πριν μπούν τα νερά μέσα στα μαγαζιά τους και τους προξενήσουν ζημιές.
 
 
Το φαινόμενο έχει συμβεί πάρα πολλές φορές όπως μας ανέφερε παλιότερα ο Πρόεδρος Κοινότητος Γαλανός Πέτρος και ο λόγος είναι ότι τα φρεάτια σε αριθμό είναι 2 και είναι μικρά ώστε να απορροφήσουν τόσο μεγάλο όγκο νερού.
 
Πρέπει κάτι να γίνει στο σημείο δεν μπορεί οι καταστηματάρχες να τρέχουν με αγωνία την κάθε φορά όταν έχουμε τέτοια φαινόμενα και οι διερχόμενοι οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους να κινδυνεύουν να πάθουν και αυτοί ζημιά.
 
 

 

 

 

 

2022-07-08-210813 2022-07-08-210842

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments