....

«ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ»

Χαίρει δημοσιότητας στα ...τουρκικά μέσα ενημέρωσης  η υποψήφια ευρωβουλευτής Άννα Στάμου, Ελληνίδα, αλλά, Μουσουλμάνα.

 «Μια ελληνίδα μουσουλμάνα τρέχει για μια θέση, για τη χώρα της, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με το βλέμμα στραμμένο στα εμπόδια κάθε διάκρισης σε βάρος των μουσουλμάνων και για να διασφαλίσει την ισότητα στους Έλληνες Μουσουλμάνους», σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Η Άννα Στάμου, σύζυγος ενός Αιγυπτίου, περιγράφει τον εαυτό της, στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu, ως μια δραστήρια γυναίκα, που θα διεκδικήσει θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσα από το κόμμα των οικολόγων-πρασίνων της Ελλάδας, που είναι μέλος των Ευρωπαίων Πρασίνων.

Σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα, η Στάμου γεννήθηκε ως Ορθόδοξη Χριστιανή, αλλά «βρήκε τις απαντήσεις της» μέσα στο Ισλάμ, το οποίο ασπάσθηκε σε ηλικία 30 ετών.

Η ίδια είναι υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, ενώ ο σύζυγός της είναι επικεφαλής αυτής της οργάνωσης.

Σύμφωνα με την υποψήφια, θα αγωνισθεί για ίσα δικαιώματα των μουσουλμάνων στην Ελλάδα και την πρόληψη των διακρίσεων κατά των Μουσουλμάνων.

Ένας άλλος στόχος της  Στάμου- γράφει το δημοσίευμα- είναι  να εργασθεί για την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα, - η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς τζαμί.

«Οι προσπάθειες για το σκοπό αυτόν έχουν καθυστερήσει αρκετά χρόνια από μια ‘άγνωστη αιτία’, ισχυρίζεται.

 

The Hellenic Information Team

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments