....

ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΟΚ-ΆΡΗΣ: «ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΕΙΑΝΟΣ…» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα εμετικό σύνθημα ακούστηκε στη διάρκεια του «clasico» της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, που διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό της Πυλαίας, για την 2η αγωνιστική της Basket League.

«Τον σκότωσα γιατί ήταν Αρειανός…» ανέφερε το σύνθημα που εκστόμισε και σε αυτό το παιχνίδι μερίδα της εξέδρας, προκαλώντας τον αποτροπιασμό όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων.

Υπάρχει άραγε εισαγγελέας να επέμβει για αυτό το πραγματικά εμετικό σύνθημα; Ως πότε θα ακούγονται τέτοια χυδαία συνθήματα; 

Πριν λίγους μήνες δολοφονήθηκε ένα παλικάρι μόλις 19 ετών. Ο Άλκης Καμπανός. Μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από χούλιγκανς του ΠΑΟΚ επειδή τόλμησε να τους πει ότι ήταν υποστηρικτής του Άρη.

Όλες οι ομάδες έχουν φιλάθλους τους στις εξέδρες του... παραδείσου. 

Οπότε καλά θα κάνουν οι κάφροι όλων των συλλόγων, ανεξαρτήτου χρώματος, να μην τους πιάνουν στο στόμα τους, ούτε να εκστομίζουν εμετικά συνθήματα για νεκρούς.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών καταδίκασε το εμετικό σύνθημα που ακούστηκε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Την αποστροφή του για το σύνθημα που ακούστηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη για τον δολοφονημένο φίλο των «κίτρινων» 'Άλκη Καμπανό εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια του αγώνα ακούστηκε από μερίδα οπαδών του Δικεφάλου το εμετικό σύνθημα: «Τον σκότωσα γιατί ήταν Αρειανός…». Κανένας όμως δεν επενέβη. Ούτε καν οι διαιτητές να διακόψουν το παιχνίδι... Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ: Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες ενός θλιβερού γεγονότος, αφού σε αγώνα της Basket League, ακούστηκε ένα αισχρό σύνθημα με "αποδέκτη" έναν φίλαθλο ομάδος που έχασε πριν λίγους μήνες τη ζωή του. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών καταδικάζει τέτοιου είδους συνθήματα και ζητάει από τις διοικήσεις των ομάδων να απομονώσουν -επιτέλους- τους αλήτες από τα γήπεδα. Δεν γίνεται μικρές μερίδες οπαδών, να αμαυρώνουν τις όμορφες εικόνες από τα γήπεδα. Θέλουμε ομαλή διεξαγωγή αγώνων, με παρουσία οικογενειών και γεμάτες εξέδρες. Η βία, η οποία δεν έχει χρώμα, δεν φέρνει κόσμο στα γήπεδα, αντιθέτως, τον απομακρύνει!
 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments