....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΣΣΙΑΝΟΥ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Mε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Ποντίων Μεσσιανού – Ν.Πέλλας, στις οποίες συμμετείχαν οι καλλιτέχνες, Αχιλλέας Βασιλειάδης, Κώστας Σιαμίδης, Γιώργος Στεφανίδης, Γιώτης Γαβριηλίδης, Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης, Χρήστος Σαββίδης, Γιώργος Ευσταθιάδης, Μπάμπης Μαυρίδης, Βαλάντης Μακρίδης, Ανέστης Ιωακειμίδης.

Η επιτυχία αυτή αποτυπώθηκε όχι μόνο στη μεγάλη συμμετοχή στον εορτασμό του Πολιούχου μας Αγίου Παντελεήμονα αλλα κυρίως στην έμπρακτη ανταπόκριση του κόσμου για τη συμπαρασταση όλων μας στην εθνική τραγωδία που σημάδεψε τη χώρα μας. Ως ελάχιστη βοήθεια, ο σύλλογος μας αλλά και ο κόσμος συγκέντρωσε το ποσό των 500,00 ευρώ όπου με ομόφωνη απόφαση, θα διατεθούν  στον Ελληνικο Ερυθρό Σταυρό.

Για μια ακόμη φορά το χωριό μας στέκεται δίπλα στον πόνο των συνανθρώπων μας και είναι έτοιμο να συμμετέχει σε οποιαδήποτε κίνηση κληθεί ώστε να ανακουφιστεί ο πόνος τους.

Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Τους χορηγούς που βοήθησαν  απλόχερα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τα ΜΜΕ του νομού μας για την προβολή των εκδηλώσεων.

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας προσωπικά στην Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, κα Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά, που για ακόμη μία χρονιά ενίσχυσαν οικονομικά τις εκδηλώσεις μας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments