....

Γ. ΣΗΦΑΚΗΣ : ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΛΓΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ

Γιάννης Σηφάκης : Παράταση καταβολής εισφορών του ΕΛΓΑ ως 31 Αυγούστου διευκολύνοντας πολλούς αγρότες να μην χάσουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται

Ο βουλευτής συναντήθηκε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ ( μαζί με άλλους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) για τις αποζημιώσεις από τις περσινές βροχοπτώσεις και τις φετινές ζημιές στα ροδάκινα και τα νεκταρίνια

Στην συνάντηση συμμετείχαν μαζί με τον Γιάννη Σηφάκη οι βουλευτές Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστος Αντωνίου και Πιερίας Αστέριος Καστόρης.

Στην συνάντηση συζητήθηκε η πορεία των διαδικασιών για την πληρωμή των περσινών ζημιών και έγινε πρώτη συζήτηση για τις φετινές ζημιές μετά την χθεσινή ανακοίνωση του ΕΛΓΑ.

Το ΔΣ του ΕΛΓΑ μετά από αίτημα πολλών αγροτών που μεταφέρθηκε στον οργανισμό από βουλευτές , μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Σηφάκης, αποφάσισε την παράταση καταβολής των εισφορών ως τις 31 Αυγούστου 2018. Με αυτό τον τρόπο αρκετοί αγρότες που δεν πρόλαβαν ή αδυνατούσαν να καταβάλλουν τις εισφορές προκειμένου να λάβουν τις περσινές αποζημιώσεις θα μπορέσουν να τις εισπράξουν.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments