....

ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ LGBD Ο ΝΕΚΡΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη της ληστείας στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνός που έπεσε νεκρός κατά την προσπάθειά του να διαφύγει.

Πρόκειται για τον ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλο που είχε γίνει γνωστός από την δράση του για τα δικαιώματα των LGBD.





Ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν οροθετικός.

Ποινική δίωξη σε βάρος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για θανατηφόρα σωματική βλάβη ασκήθηκε από την Εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου της Γλαδστώνος ο οποίος εμφανίζεται στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου να πρωταγωνιστεί στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του τοξικομανή που είχε εισβάλει στο κατάστημά του για να το ληστέψει.

Ο κοσμηματοπώλης ο οποίος κατηγορείται επίσης για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη το πρωί.

Ο δικηγόρος του Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος δήλωσε πως: «Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επέλθον αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία. Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής στην προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού.»

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments