....

ΓΣΕΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

 

 

Δίπλα στουςεργοδότες και τις πολυεθνικές, μαζίμετηνκυβέρνηση και την ΕΕ, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ κάνειό,τι περνάει από τοχέριτηςγια να μείνουνοιεργαζόμενοιχωρίς αποκούμπι, έρμαια της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Η ηγεσία τωνκουστουμάτωντης ΓΣΕΕ, αυτούς που πλέον αποκαλούμεόλοιοιεργαζόμενοισυνδικαλιστική μαφία προσπαθεί να πείσειτουςεργαζόμενουςότι η απεργία έχειφάει τα ψωμιάτης, ότιοι αγώνεςδενέχουν αποτέλεσμα.

Μας λέειότιτονομοσχέδιογια το ασφαλιστικόότιέχει και θετικά, αυτό πουορίζειωςσύνταξη τα 384€, και που αναγκάζεισεδουλειάμέχριτοντάφο

Τόλμησε να υπογράψειστα μουλωχτά και στοόνομα τηςεργατικήςτάξηςτηνξεφτίλα της ΕΣΣΕ.

Σήμερα προσπαθεί να οργανώσειένα συνέδριο παρωδία υπό τοάγρυπνομάτι και έλεγχοτουΠρωθυπουργού, τουΕισαγγελέα τουΑρείουΠάγουτου ΥπουργούΠροστασίας τουΠολίτη και πάνω από όλα τωνεργοδοτών. Σε αυτότοσυνέδριοχωράνεόλοιεκτός από τους εργαζόμενους!

Μακριά από χώρουςδουλειάς, από τουςεργαζόμενους, σχεδιάζει τα μέτρα ασφαλείας και το πως θα γλιτώσει από τηνοργήτωνεργαζομένων.

Φέρνουν εργοδότες και μεγαλοστέλεχητων επιχειρήσεωνμέσα στιςγραμμέςτωνσωματείωνγια να υπογράφουνμετον εαυτότους «συλλογικέςσυμβάσεις». Οιίδιοι θα είναι και εκπρόσωποιτωνεργοδοτών και τωνεργαζομένων.

Μεεκβιασμούς και νοθείεςθέλουν να κρατήσουντις καρέκλεςτους. Δεντουςενοχλούν τα σωματεία και τα εργατικάκέντρα που η μόνηδράσητους περιορίζεται κάθετρία χρόνια κατάτηνδιάρκεια τωνεκλογών. Έχουνήδη απαξιωθεί από τουςεργαζόμενους.

Τουςενδιαφέρουντόσο πολύοιδημοκρατικέςδιαδικασίες, πουτοσυνέδριο θα γίνεισελίγεςώρεςγια να μπορέσουν να γεμίσουντηνκάλπη και να εξασφαλίσουντηνθέσητους, δίπλα στον ΣΕΒ και στηνκυβέρνηση.

Λογαριάζουνόμωςχωρίςτουςεργαζόμενους, που θα ακυρώσουντην πράξηόλουςτουςσχεδιασμούςσε βάροςτους. Ενώνουμε και εμείς, η ΈνωσηΕμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης, τηφωνή μας μαζίμε τα εκατοντάδεςΕργατικάΚέντρα, Ομοσπονδίες, σωματεία, επιτροπές αγώνα, που απαιτούν:

Να γίνειένα πραγματικόΕργατικόΣυνέδριο, μεδημοκρατικάεκλεγμένους αντιπροσώπουςεργαζόμενους, να γίνειΣυνέδριομεσυζήτηση, με αντιπαράθεσηθέσεωνγια τηγραμμή που πρέπει να έχειτοεργατικό κίνημα.

Δεν θα ανεχτούμεεργοδότες και διευθύνοντεςσυμβούλουςστιςγραμμές μας. Δεν θα δεχτούμε αυτότοΣυνέδριοτσίρκοτωνλίγωνωρών, μετηνεργοδοσία και τηνκυβέρνηση αγκαζέ, με μπράβους και με ΜΑΤ.

Καλούμεόλα τα σωματεία τουκλάδου, να πάρουνθέση απέναντισε αυτήτηνξεφτίλα. Να καταδικάσουντη μαφία πουέχεικάτσειστο σβέρκοτων εργαζόμενων.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments