....

Η ΕΔΕΣΣΑΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟ «SURVIVOR 2» ΣΤΗΝ... ΚΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ «ΔΙΑΣΗΜΩΝ»

 

 

Η ΕΔΕΣΣΑΙΑ σκιέρ και γνωστή τραγουδίστρια και αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο έτοιμες να συναγωνιστούν τις εντυπωσιακές «Μαχήτριες»

Ημέρα ιατρικών εξετάσεων η Δευτέρα για το «Survivor 2» όπου οι υποψήφιοι παίκτες και των δύο ομάδων πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και τα τελευταία ψυχολογικά τεστ προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο.


Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η κρίσιμη δοκιμασία οι παίκτες θα αναχωρήσουν για το νησί όπου σε λίγες ημέρες θα αρχίσει ο δεύτερος κύκλος του πιο επιτυχημένου ριάλιτι των τελευταίων ετών στην ιδιωτική τηλεόραση. 
Και μπορεί οι αλλαγές στο φετινό «Survivor» να είναι πολλές αλλά μία είναι αυτή που πραγματικά έρχεται να βάλει φωτιά στο τηλεοπτικό σκηνικό: Οι γυναίκες που θα πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Ειδικά σε ό,τι αφορά την ομάδα των «Διασήμων» όπου τα ονόματα πλέον έχουν γίνει γνωστά η επιλογή μάλλον έγινε με κριτήριο την εκρηκτική εμφάνιση. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα δύο ονόματα που διέρρευσαν χθες. Αυτό της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου αλλά και αυτό της σκιέρ Μαρίας Σαμαρίνου. 

Η πρώτη είναι γνωστή για τις εντυπωσιακές αναλογίες της και τις εμφανίσεις της στις νυχτερινές πίστες ενώ πρόσφατα βρέθηκε στην δημοσιότητα καθώς άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητό της κάτω από το σπίτι της.


Σε ό,τι αφορά τη νεαρή σκιέρ, αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό, κατάγεται από την Έδεσσα και έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Όσοι ασχολούνται με το αθλητικό ρεπορτάζ κάνουν λόγο για μία εντυπωσιακή γυναίκα αφοσιωμένη στα αλπικά αγωνίσματα μόλις 21 ετών. Στο λογαριασμό της στο Ιnstagram η νεαρή Μαρία έχει ανεβάσει αποκαλυπτικές φωτογραφίες και όλοι κάνουν λόγο για ένα κρυφό άσσο της Acun Medya που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή αλλά θα κάνει αίσθηση.










Το ίδιο αναμένεται φυσικά να προκαλέσουν και η Όλγα Φαρμάκη γνωστή ως μοντέλο με πολυετή καριέρα και πολλές σέξι φωτογραφίσεις αλλά και η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού η οποία στο παρελθόν εκτός από την υποκριτική υπήρξε και Cheerleader του Παναθηναϊκού.

Στο παρελθόν μάλιστα ως καλεσμένη σε εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου δεν δίστασε να ντυθεί μαζορέτα του Ολυμπιακού και να χορέψει στο πλατό της εκπομπής ανεβάζοντας επικίνδυνα τη θερμοκρασία. 



Όμως φέτος οι «Διάσημες» δεν θα τα βρουν τόσο εύκολα καθώς οι «Μαχήτριες» είναι επιλεγμένες μία προς μία με εμφανίσεις που εκ πρώτης όψεως θα αναστατώσουν όχι μόνο τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου αλλά και τα μηχανάκια της Nielsen. 

Από τον χώρο του μόντελινγκ προέρχεται η Ντάρια Εροχίνα, με καταγωγή από την Ρωσία η οποία έχει ενδιαφέρον άλμπουμ που αν μη τι άλλο αποδεικνύει γιατί στέφθηκε αναπληρωματική Star Κύπρος το 2017. Συνάδελφός της είναι και η Φελίσια Λαπάτη η οποία εργάζεται ως γυμνάστρια και συγκεκριμένα ως personal trainer. Από την Κύπρο έρχεται η Μελίνα Μεταξά η οποία ασχολείται με τον χορό ενώ σίγουρη θεωρείται και η μποξέρ Ελευθερία Παλαιολόγου με πολλές διακρίσεις στο ρινγκ.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments