....

Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λέσχη καπνιστών μετέτρεψε το γνωστό καφέ -μπαρ, «Sobrero», ο ιδιοκτήτης του Σάββας Μαυροματίδης, εδώ και λίγες μέρες, όπου τα μέλη της μπορούν να απολαύσουν χωρίς φόβο και πρόστιμα τον καφέ τους μαζί με το τσιγάρο τους.

Η λέσχη βρίσκεται στην περιοχή της Κάτω Τούμπας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Παπάφη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό και εσωτερικός χώρος, κείμενο που λέει "wepost.gr"

Όπως αναφέρει στο wepost.gr, o κ. Μαυροματίδης έφτασε στο σημείο να φτιάξει αυτή την λέσχη μετά την καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου που είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του τζίρου της επιχείρησής του πάνω από 40%, κάτι που συμβαίνει και στα περισσότερα καταστήματα εστίασης.

Για να δημιουργηθεί αυτή η λέσχη χρειάστηκαν αρκετοί μήνες ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες νόμιμες ενέργειες και διαδικασίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, σπίτι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Για να μπει κάποιος στην λέσχη για να καπνίσει ελεύθερα πρέπει να γίνει μέλος κάνοντας μια αίτηση. Στη συνέχεια, του παραχωρείται μία κάρτα μέλους, την οποία πρέπει να υποδεικνύει κάθε φορά για να εισέλθει στον χώρο που θα βρίσκονται μόνο μέλη της λέσχης και κανένας άλλος.

Να σημειώσουμε ότι στον χώρο αυτό τα μέλη μπορούν να παίξουν τάβλι, σκάκι και πολλά επιτραπέζια καθώς επίσης και ότι το 30% των μελών δεν είναι καπνιστές.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι η λέσχη λειτουργεί νόμιμα ενώ υπογράμμισε ότι του έγινε και έλεγχος από κλιμάκιο της αστυνομίας χωρίς να προκύψει κάτι το μεμπτό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments