....

Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ & ΑΛΜΩΠΙΑΣ ; ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ & ΚΥΡΙΑΚΗΣ

10η Δ. ΣΥΝΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΔΕΣΣΗΣ κ. ΙΩΗΛ (18/2) - «Η προσευχή του οσίου Εφραίμ του Σύρου»

 

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, στις 20.15, θα πραγματοποιηθεί η 10η Διαδικτυακή Σύναξη του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ με θέμα: «Η προσευχή του οσίου Εφραίμ του Σύρου».


Οι Συνάξεις μεταδίδονται διαδικτυακά κάθε Σάββατο από την Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης (Πνευματικό Κέντρο), όπου πραγματοποιούνται με την παρουσία ακροατηρίου.

Τρόποι σύνδεσης/μετάδοσης:
1. Μέσω zoom (με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων)
https://us02web.zoom.us/j/4365331865

2. Μέσω YouTube (με δυνατότητα υποβολής γραπτών ερωτήσεων)
https://youtube.com/channel/UCB6L9kJwq-eSc8UD1UEZDNg
 

6ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΕΔΕΣΣΗΣ, ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ
 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων Γιαννιτσών


Ο Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ προκηρύσσει και διοργανώνει αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πινγκ-πονγκ) με την επωνυμία: «6ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ» και προσκαλεί όλα τα παιδιά των Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων της πόλεως και της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών να συμμετέχουν ή να παρακολουθήσουν τους αγώνες, καθώς επίσης παρακαλεί κι όλους τους κατηχητές/τριες να συμβάλλουν στην καλή οργάνωση του 6ου Διενοριακού Πρωταθλήματος Πινγκ-πονγκ.

 ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 19/2

 

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 6.00 μ.μ. και στα πλαίσια των Εσπερινών Κηρυγμάτων:

- Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης θα ομιλήσει ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Παύλος Σταματάς, Αρχιερατικός Επίτροπος Αντιγονιδών (Ι.Μ. Βεροίας), με θέμα: «Οι τρεις πληγές της Κολάσεως και τα τρία φάρμακα της ζωής».

- Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών θα ομιλήσει ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Χατζηδήμου, Ιατρός, με θέμα: «Ἐν εἰρήνῃ τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments