....

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ) ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά από πολλά χρόνια οι ομάδες βόλεϊ της πόλης μας θα αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες. Έχοντας τόσα χρόνια πολλές διακρίσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, συμμετοχές αθλητών και αθλητριών σε εθνικές ομάδες, οι κόποι χρόνων του Ίκαρου Έδεσσας ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον Εδεσσαικό που αγωνίστηκε στην Α εθνική κατηγορία με αντρικό και γυναικείο (περίπου πριν 40 χρόνια) ο Ίκαρος είναι η μόνη ομάδα που κατάφερε να οδηγήσει το βόλεϊ της Έδεσσας σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία.
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η χρονιά για την ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ. Τόσο στο γυναικείο όσο και στο αντρικό τμήμα πέτυχαν τον στόχο που είχε θέσει από την αρχή : ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Το γυναικείο τμήμα με προπονήτρια την Ρέτζιου Ευτυχία κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να ανέβει 2 κατηγορίες.

Την πρώτη χρονιά μάλιστα τερμάτισε αήττητο (2018-19) πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Β εθνική κατηγορία. Τη φετινή χρονιά (2019-20) δίκαια  κατάφερε να πάρει το εισιτήριο ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία αφού είχε διαφορά 6 βαθμούς από το δεύτερο χωρίς να κινδυνεύει βαθμολογικά για την πρόκριση.
Το αντρικό τμήμα με προπονητή τον Ρέτζιο Νίκο μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά κατέλαβε την πρώτη θέση της Β’ εθνικής κατηγορίας και κατάφερε να  πάρει το εισιτήριο ανόδου στη Α2 Εθνική κατηγορία.
Αξίζουν συγχαρητήρια οι αθλητές μας και οι αθλήτριες μας, οι προπονητές και οι άνθρωποι που πίστεψαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια (χορηγοί, φίλαθλοι, διοίκηση). Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments