....

ΚΑΒΓΑΔΙΣΑΝ ΓΙΑ MIA ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ, ΤΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ... ΚΑΤΕΛΗΞΕ

Νεκρός έπεσε μετά από καβγά ένας 65χρονος σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν μιλώντας στη «Ροδιακή» οι συγγενείς του.

Το περιστατικό, όπως αναφέρουν οι συγγενείς, διαδραματίστηκε περίπου στις δύο το μεσημέρι, σε κεντρική παραλία της Ρόδου, ανάμεσα στον 65χρονο και δύο αλλοδαπούς, συγγενικά πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία επρόκειτο να νοικιάσουν ξαπλώστρα στην παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της οι δύο αλλοδαποί, όταν τους ζητήθηκε από την υπεύθυνη των ομπρελών να καταβάλλουν το αντίτιμο της ομπρέλας, αρνήθηκαν. Τότε μεσολάβησε ο 65χρονος, τον οποίο η αλλοδαπή φέρεται να χαστούκισε, ενώ και με τους δύο φέρεται να είχε έντονη λογομαχία.

Έπειτα ο άτυχος άνδρας απομακρύνθηκε και κατευθύνθηκε προς το όχημα του όπου λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε.

Όπως δήλωσε η κόρη του μιλώντας στην εφημερίδα υπέστη, κατά πάσα πιθανότητα, καρδιακό επεισόδιο και κατέρρευσε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πλέον αργά.

Αμέσως μετά το περιστατικό η σύζυγος του 65χρονου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου όπου και υπέβαλλε μήνυση, ενώ προτίθεται να ενημερωθεί και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. Η οικογένεια του άτυχου 65χρονου ζητά να διερευνηθεί αν και κατά πόσο υπάρχουν ευθύνες και σε ποιους για το θάνατο του δικού τους ανθρώπου.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments