....

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Απόφαση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για τη διακοπή μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε. Πέλλας την Παρασκευή 11/01/19
 

 

 
 
Με απόφαση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου - Αηδονά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη χωρική επικράτεια της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 11/01/19.
 
Η απόφαση αυτή λήφθηκε από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κα. Αηδονά μετά από συνεργασία με τους κ.κ. Δημάρχους, λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες που συνεχίζουν να είναι δύσκολες με την ύπαρξη χιονιού και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σε όλη την Π.Ε. Πέλλας, έχοντας ως συνέπεια τη δυσκολία μετακίνησης των μαθητών στα σχολεία τους.
 
“Πρώτιστο μέλημα μας είναι η ασφάλεια των μαθητών και γονέων στις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολεία. Ευχαριστώ τους Δημάρχους των τεσσάρων Δήμων για τη συνεργασία” δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
 
Για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων από την Δευτέρα 14/01/19 και μετά θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση, μετά από εξέταση των καιρικών συνθηκών και συνεργασία με τους Δήμους και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

 

Σχόλια - Facebook Comments