....

ΚΟΛΑΦΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΦΛΑΟΥΤΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΟΑ: ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΘΩΠΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ - ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ

Κόλαφος ήταν ο εισαγγελέας του εφετείου για τον 60χρονο φλαουτίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών που αντιμετωπίζει πρωτόδικη συνολική ποινή κάθειρξης 30 ετών και 6 μηνών για αποπλάνηση δυο ανήλικων μαθητριών του, ηλικίας 8 και 10 ετών, αντίστοιχα.

 

Ζήτησε την καταδίκη του όπως και πρωτοδίκως

«Ποιος θα ήθελε το παιδί του να υποστεί αυτά που υπέστησαν οι δυο ανήλικες;», τόνισε ο εισαγγελέας του δεύτερου βαθμού στην αγόρευση του .

«Δεν έχω καμία αμφιβολία στη δικαστική μου συνείδηση, ότι ο κατηγορούμενος προέβη σε θωπείες στην ανήλικη Α. στα χέρια στην αρχή, στους μηρούς και αυξάνοντας σταδιακά την ένταση θώπευε το παιδί στον πρωκτό μέσα από τα ρούχα ενώ τοποθέτησε το χέρι της στο μόριο του», ανέφερε για το πρώτο θύμα ο εισαγγελέας και πρόσθεσε για το οκτάχρονο κοριτσάκι:. 

«Προέβαινε σε θωπείες αρχικά στα χέρια και στο κεφάλι και μετά μέσα από τα ενδύματα στην περιοχή του στήθους και των γενετικών οργάνων, τη φιλούσε στο λαιμό και έτριβε το γενετικό του μόριο στην πλάτη του κοριτσιού» .

«Το Δίκαιο - τόνισε ο εισαγγελικός λειτουργός σε μια συγκλονιστική αγόρευση -προσφέρει προστασία μακριά από σεξουαλικά δρώμενα γιατί πρέπει τα παιδιά να έχουν μια ζωή χαρούμενη και αμέριμνη, να προστατευτεί η παιδική αθωότητα τους»

και συνέχισε λέγοντας : Ο κατηγορούμενος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι γονεις των θυματων βλάπτοντας τα μέγιστα την ψυχοσύνθεση των παιδιών. Σου δίνω το παιδί για να του μάθεις γράμματα, παιδαγωγέ, δάσκαλε, μουσικέ και εσύ πας και κάνεις σεξουαλικές πράξεις»,.

Ενώ ως προς το δια ταύτα δηλαδή την ποινική ;απαξία των πράξεων του κατηγορούμενου ξεκαθάρισε ότι οι πράξεις του είναι κακουργηματικές και δεν εμπίπτουν στο άρθρο 337 του νέου ποινικού κώδικα που αντιμετωπίζει τις θωπειες ως πλημμέλημα.

Απευθυνόμενος προς την έδρα του δικαστηρίου επισήμανε προτρέποντας παράλληλα του δικαστές να απονέμουν δίκαιο ανεξάρτητα από τις "παγίδες" τω νέων διατάξεων:

Εάν κάνεις θωπείες, ψαύσεις με σκοπό να ικανοποιήσεις την γενετήσια σου επιθυμία τότε το αδίκημα εμπίπτει στο άρθρο 339 και τιμωρείται με κάθειρξη. Δεν το είπε καλά ο νομοθέτης, θα το πει αύριο καλύτερα ο Άρειος πάγος. Και θα είναι τομή σας να το πείτε εσείς με την απόφαση σας» είπε απευθυνόμενος στους δικαστές.

Εάν τώρα τα 30χρονια που καταδικάστηκε πρωτόδικα τα θεωρήσουμε πλημμέλημα (337) και με ποινή ενός έτους τότε τι θα πούμε σε αυτή τη μάνα και σ΄αυτόν τον πατέρα; » κατέληξε ο εισαγγελέας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments