....

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ TO AΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟΝ ΆΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (VIDEO)

 

 

Το κορίτσι του μπακαλιάρου και των αγγουριών, σύμφωνα με γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, ανέλαβε να υπηρετήσει τον Άδωνη Γεωργιάδη, αφού προσελήφθη παρανόμως από το ΚΕΕΛΠΝΟ, κάτι για το οποίο και διώκεται.

 

Ας τη γνωρίσουμε πρώτα κι ας συνεχίσουμε: H Ιωάννα Δεμεντή δηλώνει απόφοιτος ΤΕΙ βιβλιοθηκοοικονομίας, σχολής aerobic και παρουσιάστρια της εκπομπής "24 ώρες Ευρώπη" του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς και δημοσιογράφος και social media manager. Στο... πλούσιο βιογραφικό της περιλαμβάνεται και το ότι το 2008 εξελέγη Mις Βόρεια Ελλάδα και το 2009 εξελέγη Mις Talent Europe.

 Ποια είναι η Ιωάννα Δεμεντή που πληρωνόταν από το ΚΕΕΛΠΝΟ και δούλευε στον Άδωνη - (Photos + Video)

Ένα... γλαφυρό πορτρέτο του... ταμπεραμέντου και των... δεξιοτήτων της δίνει το παρακάτω βίντεο από εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου:

Κάπου μεταξύ μπακαλιάρου με σκορδαλιά στην κρεβατοκάμαρα και αγγουριού σε λαϊκή αγορά, η Ιωάννα Δεμεντή βρέθηκε και διωκόμενη από την εισαγγελία διαφθοράς, ως μία από τα 23 άτομα εναντίον των οποίων έχουν στραφεί οι αρχές.

Η κυρία Δεμεντή από τις 15 Ιουλίου του 2013 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου του τότε υπουργού Υγείας. 

Εκείνο το διάστημα είχαμε τους εξής γαλάζιους υπουργούς: Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης: 25 Ιουνίου 2013- 9 Ιουνίου 2014 (Κυβέρνηση Αν. Σαμαρά 2012), Μάκης Βορίδης: 10 Ιουνίου 2014- 27 Ιανουαρίου 2015 (Κυβέρνηση Αν.Σαμαρά 2012)

Η Ιωάννα Δεμεντή πληρωνόταν όμως και από το ΚΕΕΛΠΝΟ και για το λόγο αυτό είναι ανάμεσα στα 23 πρόσωπα για τα οποία έχει ζητηθεί δίωξή τους από την Αντιεισαγγελέα Εφετών (δείτε τα σχετικά έγγραφα):

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments