....

ΛΙΝΑ ΚΟΕΜΤΖΗ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ - ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΩΝ ΜHΝΥΜΑΤΩΝ [VIDEO]

Εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή: Βρέθηκαν οι αποστολείς των απειλητικών μηνυμάτων
Ραγδαίες εξελίξεις προκαλούν έκπληξη και ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση του τραγικού θανάτου της Γαλήνης (Λίνας) Κοεμτζή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι αποκαλύψεις της έρευνας που έγινε για τα άτομα που έστελναν απειλητικά και χυδαίου περιεχομένου μηνύματα στη μικρότερη αδελφή της Λίνας σοκάρουν. Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ταυτοποίησαν τον αποστολέα. Τα μηνύματα προέτρεπαν την οικογένεια της Λίνας να μην ψάχνει την υπόθεση γιατί… τους περιμένει το ίδιο τέλος.
Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο πρόσωπα: ένας 31χρονος άνδρας και μία γυναίκα πολύ μικρότερης ηλικίας. Ο πρώτος είναι ο ίδιος αποστολέας που είχε στείλει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο τα απειλητικά μηνύματα προς τον ανεξάρτητο βουλευτή Σπύρο Δανέλη, όταν είχε ταχθεί υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τα δύο αυτά πρόσωπα κλήθηκαν από τον Εισαγγελέα Γιαννιτσών κι έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις ως ύποπτοι τέλεσης αδικήματος. Και οι δύο αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση τους με την υπόθεση, αποδίδοντας την εμπλοκή τους σε παρεξήγηση.
Η 22χρονη φοιτήτρια του ΑΠΘ έχασε τη ζωή της τον Νοέμβριο του 2016, όταν φέρεται να αυτοκτόνησε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας που διέμενε. Μετά την πτώση της, η αστυνομία έκλεισε τον φάκελο αποδίδοντας τον θάνατό της σε αυτοκτονία. Η οικογένειά της δεν το πίστεψε ποτέ αυτό και ψάχνει τους ενόχους που απειλούσαν το κορίτσι με ένα ροζ βίντεο.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αντώνης Ξυλουργίδης, είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εθνικιστικοί κύκλοι συνδέονται ως συγκοινωνούντα δοχεία με ποινικούς. Τέλος, σημείωσε ότι και τα δύο πρόσωπα που ταυτοποιήθηκαν ως αποστολείς των μηνυμάτων κατοικούν στην Αθήνα.

Δείτε στο βίντεο, μετά το 45΄ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=4QadBL3uGLQ
newsbomb.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments