....

ΝΕΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

 

   Κι αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εξετάσεις για την ανίχνευση κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη της Σκύδρας από Κινητή Ομάδα Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ.) του Ε.Ο.Δ.Υ. που θα βρίσκεται μπροστά από το Δημαρχείο Σκύδρας, από τις 11:30΄έως τις 13:30΄.

    Όπως όλες τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:

 

  •     Οι προσερχόμενοι, πριν από τη μετακίνησή τους για τις εξετάσεις,  θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα  στον  αριθμό 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1.
  •     Θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. και τον τηλεφωνικό τους αριθμό όταν τους ζητηθούν για την καταγραφή των στοιχείων τους και για την σχετική ενημέρωσή τους.
  •     Στις μετακινήσεις με αυτοκίνητο επιτρέπεται με τον οδηγό να επιβαίνουν δύο ενήλικα άτομα ή εάν πρόκειται για οικογένεια επιτρέπεται η επιβίβαση μέχρι δύο ανήλικων παιδιών, σύμφωνα βεβαίως με τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα.
  •     Παρακαλούνται οι προσερχόμενοι να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας (π.χ. μάσκες, αποστάσεις) και ν΄ακολουθούν τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρμοδίων, ώστε οι  εξετάσεις να ολοκληρωθούν ομαλά, όπως συμβαίνει έως τώρα.

     Πληροφορίες παρέχονται από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σκύδρας  Θεόδωρο Αντωνιάδη: 6974661506 και τα στελέχη του Δήμου, Ιγνάτη Καραπαναγιώτη: 2381351886 και Δημήτρη Αλεξανδρίδη: 2381351802.

     Ως Δήμος Σκύδρας ευχαριστούμε τους πολίτες  - δημότες για τη μαζική συμμετοχή και την υπεύθυνη στάση τους και τον Ε.Ο.Δ.Υ. για την άψογη συνεργασία.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments