....

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ FFP2 – Ν95 ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εκτός πραγματικότητας φαίνεται πως ζούνε τα κυβερνητικά στελέχη τα οποία έχουν πλήρη μεσάνυχτα όπως φάνηκε από την οικονομική επιβάρυνση που έχει μια οικογένεια με την υποχρεωτική χρήση μάσκας ffp2 και η Κ95 ή τη διπλή μάσκα που απαιτείται σε σούπερ μάρκετ και μέσα μεταφοράς.

Έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο Ant1 και σχολιάζοντας το πάρτι αισχροκέρδειας με τις μάσκες υψηλής προστασίας FFP2 ή Ν95 μόλις σήμερα πληροφορήθηκε πως οι συγκεκριμένες είναι μιας χρήσης και φυσικά έχασε την μιλιά του όταν έμαθε πόσο κοστοβόρες είναι για μια οικογένεια.

«Αν έχεις πέντε παιδιά και παίρνεις 600 -700 ευρώ το μήνα σημαίνει ότι θέλεις, 5 ευρώ την ημέρα 150 ευρώ το μήνα για να έχεις μία τέτοια μάσκα να μετακινηθούν τα παιδιά σου κι εσύ» άρχισε να του εξηγεί ο Γιώργος Παπαδάκης για να του απαντήσει ο Μάκης Βορίδης «Αυτό δεν είναι μίας χρήση».

Τότε του απάντησαν πως φυσικά και είναι μιας χρήσης με τον υπουργό να μην μπορεί να κρύψει την έκπληξή του χάνοντας τα λόγια του.

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments