....

ΠΑΓΚΟΙΝΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ‘’ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ’’.

 

 

 

 

Σε οικογενειακό κλίμα η Παγκοινιά έκοψε σήμερα, 11-2-18, την πίτα της, για τα μέλη και τους φίλους της, ενώ νωρίτερα, στις 15.00, ξεκίνησε τη λειτουργία του το ‘’Θερινό Σχολείο’’, με πολύ διάθεση και μεράκι από όλα τα παιδιά και τους εθελοντές (πληροφορίες-εγγραφές: 6944877097).

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, σαν σε ένα σπίτι που κόβει βασιλόπιτα, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, Παπαδόπουλος Θεόφιλος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας την αξία και τη σημασία του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης, ενώ παρουσιάστηκαν οι δράσεις που έχουν προγραμματιστεί από τους υπευθύνους των τομέων, για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η κ. Αναστασία Σαμλίδου, η οποία ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και ‘’καλό ταξίδι’’ στην Παγκοινιά.

Το ‘’Θερινό Σχολείο’’ θα συνεχίσει τη λειτουργία του την Κυριακή, 18-2-18, στις 15.00. Τα παιδιά θα μάθουν για τη νηστεία της Μ. Σαρακοστής, την κυρα-Σαρακοστή, την κατασκευή χαρταετού και το έθιμο της Λάμκας.

Ενώ ο τομέας Παιδείας της Παγκοινιάς, οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Οι τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό ζήτημα, με ομιλητή τον κ. Γιουματζίδη Δημήτριο. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 21-2-18, στις 17.00, στον χώρο που φιλοξενείται η Παγκοινιά, στην Πλατεία Μουσείου, πίσω από το Τζαμί.

Είσοδος ελεύθερη.

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments