....

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΩΠΌΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ [ΦΩΤΟ]

 
Τεράστια επιτυχία από Βαρελά Θεόδωρο και Παπαδοπούλου Ελένη.
Ανακηρύχθηκαν Πρωταθλητές Μακεδονίας και Θράκης στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας που έγινε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης σε αγώνα δρόμου circuit στην πίστα κάρτ Κόκλη Αικατερίνη τρίτη θέση και Γαρουφαλίδου Παρασκευή τέταρτη Θέση.
Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν την επόμενη μέρα στην Λάρισα σε διασυλλογικό αγώνα δρόμου με πρώτη θέση από Παπαδοπούλου Ελένη η οποία αγωνίστηκε σε κοινή κατάταξη με την κατηγορία των αγοριών αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκόμενους με την μαχητικότητά της το πάθος και την άριστη οδηγική επιδεξιότητα που την χαρακτηρίζει.
Ο Βαρελάς Θεόδωρος κάνοντας ένα εκπληκτικό αγώνα έδειξε την δυναμική του στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου κατακτώντας την πρώτη Θέση με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο.
Το κύκλο των επιτυχιών έκλεισαν οι μεγάλοι αθλητές μας σε αγώνα δρόμου 90.5 χιλιομέτρων στην Νιγρίτα Σερρών στον 1ο ποδηλατικό γύρο της Βισαλτίας με τον Σιώνη Παϊσιο να κατακτά την 7η θέση της γενικής κατάταξης τον Τρίμπο Γεώργιο την δεύτερη θέση στην κατηγορία 50+ και τον Πεταλά Βασίλη την τρίτη θέση στην κατηγορία 40+.
Επίσης ένας νέος κύκλος συνεργασίας ξεκίνησε με την ποδηλατική ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης προσπαθώντας να συμμετέχουμε σε όλους τους αγώνες να ανεβάσουμε τον συναγωνισμό να αναπτύξουμε φιλίες ανάμεσα στους αθλητές με κοινές προπονήσεις μεταφορές σε αγώνες να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον το ευχάριστο κλίμα και να δημιουργηθούν φιλίες μεταξύ των αθλητών.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους υποστηρικτές και χορηγούς μας για την συνεχή στήριξη τους καθώς η συμβολή τους ήταν καθοριστικήι πρώτα τον μέγα χορηγό μας κ. Κάσπαρη Παναγιώτη podilato.eu το κατάστημα ποδηλάτων του Σέξτου Ελευθέριο ciclista del nord τους Κοντόπουλος Εξοπλισμοί το ηλεκτρονικό κατάστημα Marinospor το φροντιστήριο Θεμέλιο της Επιτυχίας τις εκτυπώσεις Questa και το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης Passa Tempo Centrale

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments