....

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΙΑ!

Ο Α. Σαμαράς επισπεύδει τις διαδικασίες για το νέο κόμμα που θα αντικαταστήσει την «φθαρμένη» και «κουρασμένη» ΝΔ.

Αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr αναφέρουν κι επιμένουν ότι σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Μαξίμου, λίγο πριν τις πασχαλινές διακοπές, αυτά που κυριάρχησαν ήταν ο επικείμενος ανασχηματισμός που έχει προγραμματιστεί για το διάστημα αμέσως μετά τις ευρωεκλογές (εκτός κι αν προκύψει «ατύχημα», όπως σας έχουμε ενημερώσει) καθώς και ο χειρισμός των εξελίξεων ανάλογα με το αποτέλεσμα της διπλής κάλπης του επόμενου μήνα.

Αλλά, πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Αντ. Σαμαράς αιφνιδίασε τους στενούς επιτελείς του όταν τους επεσήμανε, ότι:

  • Ίσως ο ανασχηματισμός να χρειαστεί να συνδυαστεί με την δημιουργία της γαλάζιας «Ελιάς», της «Νέας Ελλάδας» ή όπως αλλιώς ονομαστεί η νέα παράταξη που φιλοδοξεί να συγκροτήσει και η οποία θα αντικαταστήσει τη σημερινή Νέα Δημοκρατία!

Βεβαίως σχετικές συζητήσεις, για την συγκρότηση ενός νέου σχηματισμού στη θέση της «φθαρμένης» και «κουρασμένης», όπως τη θεωρούν πολλοί, Νέας Δημοκρατίας έχουν ξαναγίνει στο στενό επιτελείο του πρωθυπουργού.

Ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που τέθηκε με τόση έμφαση το θέμα.

Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού μας τόνιζε ότι αυτή η οδηγία του Αντ. Σαμαρά προς το επιτελείο του ίσως να σημαίνει ότι έχει στο νου του εκλογές εθνικές το φθινόπωρο και γι’ αυτό επιθυμεί την επίσπευση των σχετικών διαδικασιών, ώστε το νέο σχήμα να είναι έτοιμο τότε.

Και μάλιστα να σηματοδοτηθεί και απ’ το νέο κυβερνητικό σχήμα, που θα προκύψει σε λίγες εβδομάδες…

Φυσικά, όπως μας υπογράμμισε ο ίδιος συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά, πάρα πολλά θα κριθούν απ’ το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης, επισημαίνοντάς μας ότι και στο ευρωψηφοδέλτιο εκφράζεται αυτό το άνοιγμα του πρωθυπουργού προς δυνάμεις πέραν και εκτός της Ν.Δ., ώστε να αποτελέσει το πρόπλασμα των γοργών εξελίξεων που θα ακολουθήσουν τη διπλή κάλπη του Μάη…

http://www.newsbomb.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments