....

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΙΝΑΚΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΕΧΝΩΝ ΣΚΥΔΡΑΣ

 

 

   Πέντε πίνακες ζωγραφικής που  είναι δημιουργίες μελών της Στέγης Τεχνών Σκύδρας έχουν αναρτηθεί από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 και κοσμούν τους εσωτερικούς χώρους του Δημαρχείου Σκύδρας.

   Τους πίνακες πρόσφερε  η Στέγη Τεχνών Σκύδρας (σύλλογος εικαστικών κι εφαρμοσμένων τεχνών ) μέσω του Προέδρου της, εικαστικού Λεωνίδα Γκέλου.

   Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου παραλαμβάνοντας τους πίνακες ανέφερε τα εξής: Ο Λεωνίδας Γκέλος και η Στέγη Τεχνών Σκύδρας μας έχουν συνηθίσει σ΄ευχάριστες πολιτιστικά γεγονότα - «εκπλήξεις». Όπως για παράδειγμα η πρωτοποριακή έκθεση με την ονομασία: «Σκύδρα: Χώροι, Σύμβολα, Μνήμες» το 2015 αλλά και η πρόσφατη σπουδαία έκθεση με τον τίτλο «Ψυχή» που παρουσιάστηκε από το Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο του 2021και οι οποίες άφησαν ανεξίτηλη παρακαταθήκη στην πολιτιστική διαδρομή του τόπου μας. Επίσης, οι δημιουργίες για το γιορταστικό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης: καρουζέλ, χιονόμπαλα, χριστουγεννιάτικα δέντρα κ.ά.  Ως Δημοτική Αρχή, ως Δήμος Σκύδρας στηρίξαμε με κάθε τρόπο τις παραπάνω εκθέσεις, όπως το ίδιο  πράττουμε και θα συνεχίζουμε να πράττουμε για ό,τι προάγει την πολύπλευρη, συλλογική ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας.

   Ευχαριστώ, λοιπόν, θερμά τον Λεωνίδα Γκέλο και τα μέλη της Στέγης Τεχνών Σκύδρας για την προσφορά τους. Τους ευχαριστώ για τους πίνακες που χάρισαν στο Δήμο μας. Πρόκειται για τη ζωγραφική αποτύπωση και την απόδοση εικόνων από την πόλη της Σκύδρας, από τη Σκύδρα του χθες και του σήμερα, τη Σκύδρα των αξιών, της αισιοδοξίας, της ευημερίας και της αλληλεγγύης. Εύχομαι υγεία και πάντα επιτυχίες!»   

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments