......

ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ

 

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Κηφισιά έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, 25.06.2019, η κηδεία του Ροβέρτου Σπυρόπουλου. Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 72 ετών.

Το τελευταίο αντίο στο ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπαν οι Γιώργος Παπανδρέου και Φώφη Γεννηματά, αλλά και βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής, υφυπουργός και διευθυντής του ΙΚΑ, πέθανε το Σάββατο 22 Ιουνίου σε ηλικία 72 ετών. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κύμης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, η ταφή θα λάβει χώρα σε οικογενειακό κύκλο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρκαδία.

Στην ανακοίνωσή της η οικογένεια είπε επίσης πως αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν, μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά, στη μνήμη του, το υπό σύσταση «Πελοποννησιακό Κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης – Αγροτικής Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας» της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, του οποίου ήταν εμπνευστής και αποτελούσε το ύστατο όνειρο ζωής του.

Ροβέρτος Σπυρόπουλος – Δείτε τις φωτογραφίες από την κηδεία

Ροβέρτος ΣπυρόπουλοςΡοβέρτος ΣπυρόπουλοςΡοβέρτος ΣπυρόπουλοςΡοβέρτος ΣπυρόπουλοςΡοβέρτος Σπυρόπουλος

Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments