....

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Σύλληψη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών

  • Συνελήφθη χθες (19 Μαΐου 2020) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας ένας άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 45,8 γραμμαρίων,
  • σπόροι κάνναβης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • ένα πιστόλι κρότου.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

  • Συνελήφθη χθες (19 Μαΐου 2020) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας ένας άνδρας, διότι σε έρευνα της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή, δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους άνω του ενός μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, βρέθηκαν στην οικία του και κατασχέθηκαν 120 σπόροι κάνναβης.

     (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Συλλήψεις για κλοπές

  • Συνελήφθησαν χθες (19 Μαΐου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών 3 άτομα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκαν σε κατάστημα στις Σέρρες, όπου με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 200 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
  • Συνελήφθη χθες (19 Μαΐου 2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας ένας ανήλικος, καθώς κατελήφθη να προσπαθεί να αφαιρέσει μαζί με συνεργό του από κοινόχρηστο χώρο οικοδομής στην Βέροια, δύο ποδήλατα αξίας 600 ευρώ. Επιπλέον συνελήφθη μία γυναίκα για παραμέληση εποπτείας του ανηλίκου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Εξιχνίαση κλοπών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων για ξεχωριστές περιπτώσεις κλοπών, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε περιοχές των Σερρών και ειδικότερα:

  • Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου, καθώς την 22 Απριλίου 2020 ενεργώντας μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν ένα μοτοποδήλατο ημεδαπού, το οποίο εντοπίσθηκε εγκαταλειμμένο. Το ίδιο άτομο και ένας επίσης ανήλικος συνεργός του, την 25 Απριλίου 2020, αφαίρεσαν από χώρο γραφείου ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο παρέδωσαν σε άλλο άτομο έναντι χρηματικού αντιτίμου.
  • Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου, καθώς διαπιστώθηκε ότι ενεργώντας μαζί με συνεργό του την 17 Απριλίου 2020, αφαίρεσαν από την κατοχή ηλικιωμένου με την μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Εξιχνίαση απάτης

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2019, απέσπασαν ένα ρολόι αξίας 230 ευρώ, το οποίο πωλούσε ημεδαπός μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, στέλνοντάς του πλαστό αποδεικτικό πληρωμής του ρολογιού, χωρίς ουδέποτε να έχουν καταβάλει χρήματα στο λογαριασμό του παθόντα.


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments