....

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΞΗΛΩΣΑΝ ΣΥΡΜΑΤΑ ΒΑΡΟΥΣ 2 ΤΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ

 

 

Εντελώς απροστάτευτη έμεινε μια κτηνοτροφική μονάδα σε περιοχή της Πέλλας, μετά την πρωινή επιδρομή τριών «κυνηγών» μετάλλων που ξήλωσαν ολόκληρη την περίφραξή της αρπάζοντας τα σύρματα βάρους περίπου δυο τόνων και αξίας 350 ευρώ!

Ο ιδιοκτήτης της μονάδας ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του σταθμού Κρύας Βρύσης, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τους τρεις Έλληνες λίγες ώρες αργότερα. Τα κλεμμένα σύρματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον κτηνοτρόφο, ενώ στους δράστες βεβαιώθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων περιορισμού κατά της διασποράς του κορωνοϊού και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Συνελήφθη να κλέβει για τρίτη φορά εργαλεία
 

 

Δεν πρόλαβε να φύγει με τα εργαλεία που προσπάθησε να κλέψει για… τρίτη φορά από την αποθήκη ενός κατοίκου της Καλαμάτας ένας 38χρονος Έλληνας, καθώς έγινε αντιληπτός και το έβαλε στα πόδια. Όμως, συνελήφθη μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς της Ασφάλειας και στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχε λεηλατήσει άλλες δυο φορές την ίδια αποθήκη στις 20 Δεκεμβρίου 2020 και την περασμένη Τετάρτη και είχε κλέψει οικιακές σκευές και εργαλεία.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments