....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ : ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΟΤΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

 

 

 

« Όλοι οι άνθρωποι ζούμε για να ακούσουμε ένα Σ’αγαπώ και ένα Ευχαριστώ. Γι’αυτές τις δύο μικρές λέξεις καρτερούμε όλοι, παλεύουμε, κλαίμε και χαιρόμαστε, για την επιβεβαίωση, πως αξίζουμε να είμαστε ένα αγαπημένο κομματάκι στην καρδούλα κάποιου».
Για την παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού Καρκίνου, προσκαλούμε όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα στο Γενικό Νοσοκομείο της Έδεσσας για λογαριασμό του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων. Όσες φιάλες συγκεντρωθούν τις επόμενες 15 ημέρες θα μεταφερθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσ/νίκης, όπου οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

____________________________________________________________________________________________________________

 

Με αφορμή την ανακοίνωση της οικογένειας του μικρού Ηλία, ο οποίος χρειάζεται άμεσα συμβατό δότη μυελού των οστών, συκεντρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα στο γραφείου του συλλόγου εθελοντές που προσέφεραν την ευκαιρία στον μικρό να παλέψει για τη ζωή του! Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση, μεταξύ άλλων, και την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας Αερωπός Έδεσσας, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας.
Μόνο το 1/3 των ασθενών θα βρουν συγγενή συμβατό δότη, γι'αυτό και οι εθελοντές είναι η μόνη ελπίδα! Μπορείς να χαρίσεις ΖΩΗ με το να εγγραφείς στη δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών!

 

2018_DDDD815 2018_DDDD814 2018_DDDD813

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments