....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ : ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

Καλησπέρα σε όλους,
 
απανωτές διαμαρτυρίες  δεχόμαστε για την μη ύπαρξη νερού στο χωριό ή ελάχιστη ποσότητα σε κάποιες μόνο περιοχές.
Μετά από ενημέρωση μας από Οικιστές που επισκέπτονται το χωριό και Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ή κάνουν εργασίες, είναι προφανές  ότι οι απόψεις συγκλίνουν.
 
Κάποιοι χρησιμοποιούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ το νερό για άρδευση και όχι για ύδρευση.
 
Υπάρχουν καταστροφές και διαρρήξεις κλειδαριών και οι γνωστοί άγνωστοι έχοντας πρόσβαση στις βάνες, παροχετεύουν το νερό εκεί που οι ίδιοι επιθυμούν.
 
Επ΄αυτού περιμένουμε ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ από κάθε αρμόδιο (ΔΕΥΑ, Δήμο, ΤΣ κλπ) αν έχουν.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΚΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΑ και να υποβάλλουν μήνυση κατ΄αγνώστων. Δεν δικαιούνται να μένουν αμέτοχοι !!!
Ας σκεφθούν και την επικινδυνότητα πιθανής πυρκαιάς όπως πριν 3 χρόνια που δεν υπήρχε νερό στους πυροσβεστικούς κρουνούς....
 
Οσοι λοιπόν διαμαρτύρεστε ότι τα Σαββατοκύριακα ενίοτε και καθημερινές δεν υπάρχει νερό ή υπάρχει ελάχιστο, 
1. ΑΠΕΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ το γεγονός ώστε να γραφεί στο βιβλίο συμβάντων.
και ενημερώστε το ΔΣ.
2. Υπάρχει όσοι επιθυμούν να το πράξουν και η μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ που λέγεται νερό.
Ετσι η ΕΛ.ΑΣ, η ΔΕΥΑ και οι δημοτικού άρχοντες θα ασχοληθούν ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ με την υδροκλοπή και κάθε πρόβλημα υδροδότησης.
Το ΔΣ άμεσα θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
 
Σε αναμονή δύο δικαστικών αποφάσεων και άλλων δύο μηνύσεων, το ΔΣ και η πλειοψηφία των Οικιστών δικαιώνονται για ακόμα μία φορά όταν 10 χρόνια ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Το νερό είναι φυσικό αγαθό που ΟΥΔΕΙΣ δικαιούται να το στερεί από τους άλλους, πόσο μάλλον η ίδια η ΔΕΥΑ με την συμπεριφορά της και όσοι συγκαλύπτουν ή διαπράττουν τέτοιες πράξεις....
Καλή η διαφήμιση εκ μέρους του Δήμου και της διοίκησης της ΔΕΥΑ με τυμπανοκρουσίες και συνεντεύξεις για την κατασκευή του νέου αγωγού που διασφαλίζει (στα λόγια) ποσότητα και ποιότητα ( η λάσπη παραμένει) καθόλο το έτος,
αρκεί όμως να υπάρχει.
 
Οσοι γνωρίζουν και δεν πράττουν το αυτονόητο, είναι συμμέτοχοι σε αυτή την πράξη της υδροκλοπής.
 
Τελικά παραμένει εύλογο το ερώτημα !!
Τα προυπολογισθέντα  700.000 ευρώ του έργου κατασκευής του νέου αγωγού ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ  ή ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ;;;;
 

To  ΔΣ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments