....

Τ.Δ. IPA ΠΕΛΛΑΣ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

 

ΘΕΜΑ:  «Εκδηλώσεις Πολιτισμού της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATIONI.P.A.] – Συμμετοχή  της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας δια του Προέδρου της σε αφιέρωμα στο έργο του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα, Νίκου Καζαντζάκη».

 

  •  Στις 24 Ιανουαρίου και 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε σε δύο ενότητες διαδικτυακό αφιέρωμα στο μεγάλο Κρητικό συγγραφέα και στοχαστή, Νίκο Καζαντζάκη, με πρωτοβουλία της «Λέσχης Ανάγνωσης,Πολιτισμού και Ιστορίας » ης Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ,  σε συνεργασία με τη «Λέσχη Ανάγνωσης Έργων Ν.Καζαντζάκη», το οποίο παρακολούθησε μεγάλος  αριθμός αστυνομικών, μελών και φίλων  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, από ολόκληρη την Ελλάδα. Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης  Ηρακλείου, κ. Μανώλης Ζαχαριουδάκης και η παρουσίασή της  έγινε από την υπεύθυνη της  Παγκόσμιας Λέσχης Ανάγνωσης  Έργων και μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων του συγγραφέα, κ. Κατερίνα Ζωγραφιστού, η οποία αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του , με χρήση οπτικοακουστικού υλικού.
  • Την εκδήλωση χαιρέτησε με μήνυμά του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, καθώς και ο Πρόεδρος  του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Αντιστράτηγος  ε.α. κ. Βλάσης Βαλατσός.https://4.bp.blogspot.com/-SqHSbaIp7fI/WotVPUNEAJI/AAAAAAAAnQI/M81ABubcMxMCA83RNht9vExekuBb2FyHQCLcBGAs/s1600/SVOURAS%2BANIMATE.gif
  • Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναγνώσθηκαν αποσπάσματα των έργων  του συγγραφέα «Καπετάν Μιχάλης» και «Ταξιδεύοντας», από την κ. Ιωάννα Ροτζιώκου, Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τον κ. Κωνσταντίνο Χριστοδούλου, Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών -  Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Έδεσσας , κ.α.
  • Σ’ αυτή τη δύσκολη για όλους συγκυρία, κατά την οποία έχουν ανασταλεί οι δια ζώσης εκδηλώσεις και δράσεις της Ένωσής μας στα πλαίσια των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης της πανδημίας ,η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες της τεχνολογίας, δίνει το παρόν της στα πολιτιστικά δρώμενα, ανταποκρινόμενη στις πνευματικές και πολιτιστικές ανησυχίες των μελών της.-

 

                                              SERVO PER AMIKECO

                                          [Υπηρετώ δια της φιλίας]

                                    

                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

                     Ο                                                                                  Η

              Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                                                     Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ

 

   Κωνσταντίνος  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ                              Ειρήνη    ΣΕΛΚΟΥ   

 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments