....

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ FACEBOOK (PHOTOS+VIDEO)

Tα τελευταία χρόνια το Facebook είναι επιφυλακτικό, όσον αφορά στις τροποποιήσεις της εμφάνισής του. Σήμερα, όμως, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή που θα σας εκπλήξει!

Η σελίδα του κάθε χρήστη, θα προβάλλει το τί πραγματικά θέλει να μοιραστεί και ειδικότερα τί θέλει οι φίλοι του να προσέξουν.Image and video hosting by TinyPic

Τα νέα, λοιπόν, προφίλ θα έχουν την κεντρική φωτογραφία μπροστά και στο κέντρο. Η μεγαλύτερη αλλαγή δεν είναι -μόνο- αυτή! Πλέον, θα υπάρχουν “profile videos“, μέχρι επτά (7) δευτερολέπτων. Αυτή η ιδέα πρόκειται να δώσει μια άλλη διάσταση στη “διακόσμηση” του κοινωνικού ιστοτόπου και μέχρι στιγμής δοκιμάζεται σε μια μικρή ομάδα, στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία.

facebook gif

Η πιο “φιλοσοφική”, όμως, αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στη φόρμουλα κάτω από τις φωτογραφίες. Μέχρι τώρα, παρατηρούσαμε των φίλων μας τα check-ins, τα πρόσφατους φίλους αλλά και τους κοινούς φίλους. Με ένα κλικ, στο “About“, θα εμφανίζεται όχι μόνο η κεντρική φωτογραφία αλλά και οι δημοσιεύσεις των φίλων μας.

Με αυτές τις τροποποιήσεις, το Facebook θα γίνει πιο εντυπωσιακό και έχει ως στόχο να προσαρμοστεί περισσότερο στις απαιτήσεις του κάθε χρήστη.

Πηγή: we24.gr

 

Σχόλια - Facebook Comments